Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izabel Kovačić u Parizu: Javila se i tužna objavila fotku požara

None Foto: REUTERS, Matija Habljak/Pixsell 8

U nevjerici je zbog požara koji je buknuo na katedrali Notre Dame. Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju izgorenog tornja katedrale

Izabel Kovačić (24), supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića (24), potresena je događajem u Parizu, gdje se trenutno nalazi. U ponedjeljak popodne šetala se centrom grada i sada je u nevjerici zbog požara koji je buknuo na katedrali Notre Dame. Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju izgorenog tornja katedrale.

Foto: Instagram

Potresen je i nogometaš Ivan Rakitić (31). Njegovi fanovi su ispod fotografija ostavili brojne komentare podrške, a zatražili su od svih ljudi na društvenim mrežama da Pariz bude u njihovim molitvama. 

-  Ovo su užasne vijesti, gori tako jedinstveno mjesto, katedrala Notre Dame - napisao je. 

Foto: Instagram

Jelena Veljača (37) jedan od najpoznatijih simbola Pariza posjetila je prije osam godina i taj je trenutak ovjekovječila.

- Na moj rođendan prije osam godina snimila sam ovu analognu fotku. Kao da je suđeno da Europa koju znamo umre pred našim očima. Zauvijek uz Pariz - istaknula je. 

Foto: Instagram

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

 

Komentari (39)
  • Vrlo mi je bitno šta ona misli o požaru.

    16. 4. 2019,   06:34
  • U užasu požara ona stavlja svoje sliketine.

    16. 4. 2019,   05:15
  • Tko je ova da zaslužuje članak u sklopu vjesti o uništenju nekog spomenika, još ćete i izjave naših političara o tome početi objavljivati...?

    16. 4. 2019,   06:47