Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Snimali su na Visu: Izašli prvi kadrovi iz filma 'Mamma Mia'

None Foto: Promo 28

Nastavak mjuzikla 'Mamma Mia' ljetos se snimao na hrvatskom otoku, a sada su izašli prvi kadrovi. Pierce Brosnan je na Visu uživao sa suprugom Keely, a Andy Garcia je doveo kćer Alessandru

U prvom traileru za film 'Mamma Mia! Here We Go Again' gledatelji imaju prilike pogledati rezultat rada goleme filmske ekipe koja je okupirala Vis tijekom rujna i listopada ove godine. 

Snimanje na hrvatskom otoku trajalo je 24 dana. Na viškom setu bilo je angažirano više od 270 hrvatskih filmskih djelatnika i statista, a producenti su bili zadovoljni iskustvima sa snimanja u Hrvatskoj, iako im je početak bio težak zbog vremenski neprilika.

ODMAH MU POMOGLI Opasna 'Mamma Mia': Član produkcije ozlijedio se na setu

Osim toga, dogodila se i jedna nesreća u kojoj je ozlijeđen član produkcije.

None Foto: Matija Habljak/PIXSELL 20

Pierce Brosnan (64) tijekom boravka na Visu uživao je sa suprugom Keely Shaye Smith. Vozio je bicikl, pio kavu uz more i obilazio umjetničke galerije. Andy Garcia (61) u Hrvatsku je došao sa svojom kćeri Alessandrom (26), poznatim plus size modelom. 

True Memoirs Of An International Assassin - NYC POJAČANJE NA SETU Napokon je stigao: Andy Garcia pridružio se ekipi 'Mamma Mie'

Mlađi glumci u slobodno vrijeme partijali su na plaži, a glumica Lily James, koja je utjelovila mlađu verziju lika Meryl Streep, došla je sa svojim dečkom glumcem Mattom Smithom. 

None Foto: Promo 7

Radnja nastavka uspješnog filma iz 2008. vraća gledatelje u prošlost i otkriva kako je sve bilo kada su likovi Piercea Brosnana, Stella Skarsgarda, Colina Firtha i Meryl Streep bili mladi. 

ZABAVA NAKON SNIMANJA Mlade zvijezde filma 'Mamma Mia' partijale na Visu do jutra

Premijera filma bit će u srpnju iduće godine. Osim foršpana, pojavio se i video 'It's A Wrap' u kojem je prikazan posljednji dan snimanja na hrvatskom otoku. 

Komentari (6)
  • Meni je film bio odličan.Otkačena radnja uz vrhunske hitove grupe ABBA. Nadam se da će i nastavak biti takav.

    22. 12. 2017,   01:34
  • Ima od njih film iz 1977... the movie

    21. 12. 2017,   15:56
  • Samo prepjevavaju besmrtne hitove i zarađuju na genijalnosti ABBA-e. Čak i glavna uloga ide njihovim pjesmama. Sve na isti kalup kao i oni musicali što su išli po Hrvatskoj.

    21. 12. 2017,   13:39