Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izazvala pomutnju: Valentina Walme plesala u Supertalentu

None Foto: Instagram/kolaž 9

Valentina je dobila priliku biti jedna od plesačica na turneji sa Severinom Kojić, a publika ju je imala priliku upoznati u showu 'Ples sa zvijezdama'

Plesačica Valentina Walme (28) ovih dana radi punom parom. U nedjelju je izazvala pravu pomutnju kada ju je voditeljica Mia Kovačić (37) uočila u backstageu 'Supertalenta'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Valentina je dobila priliku biti jedna od plesačica na turneji sa Severinom Kojić (47), a publika ju je imala priliku upoznati u showu 'Ples sa zvijezdama'. 

Foto: Instagram/Screenshoot

Zaplesala je uz skupinu Sarajevo Drum Orchestra na pozornici te još jednom plesom zaokupila pažnju muškog, ali i ženskog dijela publike.

Na društvenim je mrežama objavila fotografiju priprema za drugu emisiju uživo, a s njom je bila i plesačica Helena Janjušević. Skupina iz Sarajeva ipak nije prošla u finale. 

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

Atraktivna Valentina iz Zagreba inače je državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima, a kako je rekla, u plesanju uživa od šeste godine. 

Foto: Instagram

- Moj tata je bio taj koji me odveo na prve satove plesa i oduševilo me jer se i on sam prije bavio latinoameričkim i standardnim plesovima. Tako je ujedno krenula ta moja ljubav prema plesu. U isto je vrijeme on vodio plesne turnire, pa je tako moja ljubav sve više rasla, a i mama mi je radila haljine, lijepila šljokice - otkrila je Garićeva mentorica u  intervjuu za IN magazin.

Foto: Instagram

Dodala je i kako je godinama plesala s mlađim bratom Alanom. Nastupala je u spotovima brojnih domaćih izvođača poput Lane Jurčević, Nede Ukraden, Buđenja, Davora Radolfija i Giuliana.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Komentari (54)
  • Komad i pol Valme

    2. 12. 2019,   18:12
  • Zena koja zna plesati,koja ima ritma,duha i zgodna je..Ima li ista bolje :))) Nije sad neka ljepotica (slika,sminka zna zavarati) vise je neka curka next door,ima neku simpaticnu crtu,bas je poslusah,pogledah tu u ovom videu..Sve u svemu dobra mala :))

    2. 12. 2019,   18:39
  • Bas lijepa cura i odlicno plese.

    2. 12. 2019,   19:54