Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izbacila dekolte u minijaturnoj haljini: 'Izgledaš poput anđela'

None Foto: Instagram 4

Definitivno sam osoba koja više voli ljeto nego zimu, rekla nam je nedavno Mirta Šurjak koja se na društvenim mrežama pohvalila fotografijom i dala do znanja da joj počinje godišnji odmor

 Splitska voditeljica Mirta Šurjak (38) započela je svoj godišnji odmor. Prošli mjesec Šurjak nam je otkrila kako joj je omiljena ljetna destinacija otok Hvar pa se voditeljica na društvenim mrežama pohvalila fotografijom na kojoj pozira na hvarskoj rivi. 

Foto: Instagram

- Konačno godišnji - napisala je Šurjak koja na fotografiji pozira u maloj bijeloj haljini s dubokim dekolteom. Primijetili su to i njezini obožavatelji.

- Anđelima najbolje stoji bijela boja...ti si dokaz da je to jedina istina... - komentirao je obožavatelj. Šurjak nam je otkrila kako joj je jedna od najdražih ljetnih aktivnosti svakako plivanje, a dnevno pliva čak po 45 minuta. 

Foto: Instagram

- Definitivno sam osoba koja više voli ljeto nego zimu. Imam osjetljivu kožu i preko zime mi zbog bure popucaju usne i koža. I dosta sam zimogrozna. Ipak, izbjegavam i jake vrućine te nikad na plažu ne idem u udarnim terminima - otkrila nam je voditeljica koja se svako ljeto 'bori' s udvaračima na plaži. 

LJETNE 'MUKE' Šurjak: 'Zbog udvarača bježim na plažu za umirovljenike...'

- Muškarci ne upadaju samo na plažama. Često prilaze i na ulici. Sjećam se da sam jednom htjela biti na plaži bez muških pogleda pa sam se uputila u jednu uvalu za umirovljenike. Odjednom sam čula dva dečka kako viču: ‘Je li ovo Mirta Šurjak’. Onda su me pitali: ‘Zašto trener Hajduka nije tog i tog igrača stavio u utakmicu’ - govori Šurjak. 

Komentari (143)
  • Neznam dali anđeli izgledaju ovak,ali meni prije sliči na nekog transvestita nek na anđela...

    10. 8. 2019,   14:27
  • E, ako ovak izglrdaju anđeli onda sve u tri p.......

    10. 8. 2019,   14:20
  • Ako te pitaju za hajduk, ne znaci da ti se upucavaju hahaha. Svasta. Kao drugo, vidio sam te uzivo i bez sminke i bas kada si isla na Hvar i mogu ti slobodno reci da ti se sigurno ne upucavaju momci jer nisi lijepa niti zgodna, borami te ima sa svih strana. Nije nikakvo vrijedanje nrgo istina tako da ne krsim nikakvo pravilo

    10. 8. 2019,   14:17