Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izbacili ga iz lokala: Pijani Kit tetura po baru i želi igrati biljar

None Foto: CAITLIN OCHS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL 4

Glumac se navodno sam prijavio na terapiju zbog problema s alkoholom, a američki portal TMZ sad je objavio video iz bara u kojem je Kit očigledno pijan

Kit Harington (32), završio je na rehabilitaciji nakon što je emitirana posljednja epizoda HBO-ova hit-serijala u kojemu je glumio Jona Snowa, priopćio je njegov glasnogovornik. Glumac se navodno sam prijavio na terapiju zbog problema s alkoholom, a američki portal TMZ sad je objavio video iz bara u kojem je Kit očigledno pijan. 

U snimci se vidi kako glumac tetura i pokušava se priključiti igri biljara pa su ga na kraju zaštitari morali izvesti iz lokala. 

- Kit je odlučio iskoristiti stanku u svojem radnom rasporedu kao priliku da se na neko vrijeme povuče i poradi na rješavanju nekih osobnih problema, piše u priopćenju glumčevog glasnogovornika.

I TO PLAĆA MILIJUN KUNA 'Ubili ga' stres, umor i alkohol: Jon Snow je na rehabilitaciji

Boravak u centru za rehabilitaciju Privé-Swiss Wellness, u kojem se Kit sada nalazi, stoji više od 120.000 dolara mjesečno (preko 800.000 kuna). Za to bogatstvo korisnike se uči kako se nositi sa stresom i negativnim emocijama, piše Daily Mail. Neslužbeno, u njihovom programu je i pomoć u odvikavanju od alkohola. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U intervjuu za Variety u ožujku ove godine, Harington je izjavio kako je u početku teško izlazio na kraj sa slavom i "zastrašujućom" pozornošću koju mu je donio serijal.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Komentari (13)
  • Ja mislila razbio pol lokala... grizao ljude okolo.... svlačio se do gola... ono uljudni pijani lik... više drame rade ovi oko njega nego on

    30. 5. 2019,   15:57
  • Bili smo mi i gori u mladosti, sva sreća pa nije bilo mobitela XD

    30. 5. 2019,   15:48
  • Lik se morao razorit od cuge kada je vidio komentare i dojmove na zadnju epizodu GOT-a

    30. 5. 2019,   16:01