Obavijesti

Show

Komentari 59

'Izbjegavala sam bazene da mi djeca ne primijete velike grudi'

'Izbjegavala sam bazene da mi djeca ne primijete velike grudi'
8

Reality zvijezda navodno ljubi transrodnog modela Sophiju Hutchins (21). Njihov odnos često je opisivala kao 'druženje majke i kćeri', ali prema pisanju tabloida Mirror zajedno su već nekoliko tjedana

VIDEO

Caitlyn Jenner (68) otkrila je ovaj tjedan novinaru Piersu Morganu (53) da je bila na plastičnoj operaciji kako bi uklonila višak tkiva koji joj se pojavio na dojkama. Nakon što se rodila kći Kendall Jenner (22) uzimala je ženske hormone, a želja da promjeni spol pojavila se u djetinjstvu. Nakon što je upoznala Kris Jenner (62) pokušala je sakriti i potisnuti želju da postane žena. 

- Zaljubila sam se u nju. Kris i ja smo se vjenčali i pokušala sam to sakriti koliko sam mogla - nedavno je priznala Caitlyn. 

Jedan period nije se mogla niti kupati u bazenu sa svojom djecom jer je pokušavala sakriti grudi koje su narasle od svakodnevnog uzimanja ženskih hormona.

- Užasno sam se osjećala. Nisam niti u bazen mogla jer me bilo strah da će se djeca pitati zašto njihov tata ima grudi - prisjetila se Caitlyn. 

Reality zvijezda navodno već neko vrijeme ljubi transrodnog modela Sophiju Hutchins (21). Njihov odnos često je opisivala kao 'druženje majke i kćeri', ali prema pisanju tabloida Mirror zajedno su već nekoliko tjedana, a šuška se da su se i zaručile.

- Njihov odnos je jako brzo postao ozbiljan. Caitlyn doista želi provesti ostatak života sa Sophijom bez obzira na veliku razliku u godinama. Nakon što je Jenner ostala bez podrške svoje obitelji ona se pokazala kao njezina najveća podrška - kazao je izvor blizak Jenner.

VIDI OVO: 7 mitova o vaginama u koje možeš prestati vjerovati

 

Who says girls posing in bikinis aren’t bosses?

A post shared by Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...