Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izet je važniji od mode: Otišla u Manchester umjesto u Pariz

None Foto: Privatni album 10

Puno vas je pretpostavljalo da ću sada biti na putu za Pariz zbog Tjedna mode. Inače i bih, ali... Naravno da sam u Manchesteru kako bi podržala mog Izeta i Dinamo, rekla je Leyla

Supruga Dinamova nogometaša Izeta Hajrovića (28), Leyla (29), požalila se fanovima na društvenim mrežama kako bi inače u ovo vrijeme bila u Parizu na Tjednu mode.

Foto: Instagram

Ove godine to nije slučaj jer se jučer uputila prema Manchesteru gdje se večeras igra drugo kolo Lige prvaka između Manchester Cityja i Dinama. Kao prava supruga, Leyla je jasno dala do znanja tko je njen prioritet - Izet, a ne moda. 

- Puno vas je pretpostavljalo da ću sada biti na putu za Pariz zbog Tjedna mode. Inače i bih, ali... - napisala je Leyla i nastavila: 

- Naravno da sam u Manchesteru kako bi podržala mog Izeta i Dinamo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Instagram

Ipak, s obzirom na to da je došla dan prije utakmice, imala je vremena obići nekoliko dućana i utješiti se što u Parizu ne prati nove modne trendove iz prvih redova. 

Foto: Instagram


POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

 

Komentari (29)
  • ako itko uništi izeta to ćes biti ti njegova supruga,jer toliko kića koje jaran plaća nemože podnijeti ni ronaldo,a s druge strane znaj ako nebude igrao dobro tko će ga kupiti i zadovoljavati tvoje prohtijeve,zato draga gospođo budi suprugu na pomoći i nemoj zaboraviti da si do juće bila u opancima i da se lako padne sa konja na magarca

    1. 10. 2019,   11:45
  • Bila bi ti na Hrelicu da nema Izeta -

    1. 10. 2019,   11:54
  • Rijetka ne ljepa žena nogometaša

    1. 10. 2019,   13:26