Obavijesti

Show

Komentari 63

Izgubila bitku: Bobbi Kristina umrla je u 23. godini života

Izgubila bitku: Bobbi Kristina umrla je u 23. godini života
5

Bobbi Kristina Brown umrla je u hospiciju u Atlanti, potvrdila je to njena obitelj. Kći Whitney Houston tamo je premiještena sredinom lipnja. U komi je bila 7 mjeseci

VIDEO

Napokon je u miru, u Božjim rukama. Želimo svima zahvaliti za ljubav i podršku koju su nam pružili u posljednjim mjesecima, kazala je obitelj Bobbi Kristine Brown za NBC News.

Početkom godine, točnije 31. siječnja, Bobbi Kristina Brown pronađena je u beživotnom stanju u svojoj kući u predgrađu Atlante. Pronašli su je njezin dečko Nick Gordon i njegov prijatelj koji su odmah započeli postupak oživljavanja.

24sata

Kad je policija stigla na mjesto događaja, Bobbi je i dalje bila bez svijesti. Hitno je prevezena u bolnicu, a liječnici su već tada govorili da će biti čudo ako preživi no njezina obitelj nije gubila nadu. Njezin otac Bobby Brown (46) nije mogao podnijeti pomisao da će izgubiti kćer, pa se cijelo vrijeme nadao da će se ona izvući i da će se dogoditi čudo. Članovi obitelji cijelo ovo vrijeme izmjenjivali su se pored njezinog kreveta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
PA/Pixsell

Veza s Nickom bila je puna nesuglasica i svađi

Zbog sumnjivih ozljeda koje su bile pronađene na tijelu Bobbi Kristine, Nick je bio pod istragom, no utvrđeno je da nije umrla nasilnom smrću.

Nicka Gordona, koji se predstavljao njenim mužem, a obitelj Bobbi Kristine to opovrgava, dočekala je civilna tužba krajem lipnja. Gordon je, nakon što je Bobbi pala u komu, s njenog računa uzeo 11.000 dolara, a optužen je i za fizičko te emocionalno nasilje nad Bobbi.

Bobbi je navodno htjela i prekinuti vezu s Nickom, a izvor blizak paru tvrdio je da su živjeli i u odvojenim sobama.

- Imali su autodestruktivan odnos jako dugo vremena - tvrdi Bobbin prijatelj iz škole koji je ostao blizak s njom. Njihova veza bila je puna nesuglasica i svađi.

PA/Pixsell

- Tri dana prije nego što su je pronašli onesviještenu, jednom našem prijatelju je poslala poruku da stvari između nje i Nicka ne funkcioniraju. Željela ga je napustiti i postati pjevačica kao njezina majka - rekao je tada izvor.

Instagram

Mnogi su tvrdili i da se par stalno drogirao te da je Nick samo manipulator koji se želi dočepati njezinog novca. Navodno se uz kćer pokojne dive želio samo financijski osigurati.

- Iskoristio je njezinu usamljenost kako bi dobio dio novca koji je Kristina dobila poslije majčine smrti. Vikao je, bio agresivan i opsjednut najskupljim striptiz klubovima - tvrdio je izvor. Nicku je Bobbina obitelj zabranila da je posjećuje dok je bila u bolnici.

Instagram

Njezina majka Whitney Houston nađena je mrtva u hotelskoj sobi na Beverly Hillsu u veljači 2012. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 00:32
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama