Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izgubljen u intervjuu: Loša nije uspio sastaviti dvije rečenice...

None Foto: Luka Klun/Pixsell 4

Možemo li opet započeti intervju, vidim da je prazan hod, da neću ništa pametno reći, bilo je najčešće što je Saša Lošić odgovarao voditeljici za srpski 'Exkluziv'

'Plavi orkestar' poslije 27 godina nastupio je na glavnom trgu u Herceg Novom. Tom je prilikom frontman benda, Saša Lošić (48), dao poprilično zbunjujući intervju za srpski Exkluziv. Nije mogao sastaviti nijednu rečenicu. 

- Kad izgubiš tremu, to je neki oblik vesele depresije, nešto tako... Znali smo izaći na koncert bez treme. Možemo li opet započeti intervju, vidim da je prazan hod, da neću ništa pametno reći -  rekao je Saša Lošić i izazvao osmijehe u pozadini. Bolje nije bilo ni drugi put. 

- Je l' vi podnosite goste bez make-upa? - pitao je Loša voditeljicu. Ni tu nije bio kraj. 

- Sjećam se kad sam jednom privatno sa svojom djevojkom, ženom... Ovo izrežite - bio je treći pokušaj odgovora na pitanje. Uslijedio je nastavak. 

- Sad mi se telefon zaključao i neprijatno mi je jer nismo krenuli kako treba. Nije da ne poštujem emisiju. Ajmo ispočetka - opravdavao se Saša te na kraju objasnio zašto ih publika gdje god da dođu dobro prihvaća. 

- Ljudi nemaju problema s nama. Meni je drago da nas gledaju poput ćevapčića, ajvara, čovječje ribice, dalmatinske klape, mimoze - zaključio je Loša.

Komentari (31)
  • Pomozite Losi da odlijepi kapu sa glave

    6. 2. 2013,   09:23
  • izgleda da biometeorološka prognoza utjeće i na Lošu ....:))

    6. 2. 2013,   09:21
  • Čovjek se malo napio, on se vodi onom da je bolje biti pijan nego star.

    6. 2. 2013,   09:26