Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izlet za pamćenje: Liz, Jacko i Brando skupa skitaju SAD-om

None Foto: YouTube/Screenshot 6

Nekoliko godina kružila je nevjerojatna priča da su Elizabeth Taylor, Marlon Brando i Michael Jackson zajedno pobjegli iz New Yorka nakon napada 11. rujna

Nakon terorističkog napada izvedenih putničkim avionom u Americi 2001. svi letovi su otkazani. Troje prijatelja iz New Yorka bježe automobilom.

Elizabeth Taylor i Marlon Brando ukrcali su se u limuzinu koju vozi Michael Jackson. Izmišljeni višednevni izlet legendi uskoro će biti ekraniziran kao 'film ceste'. Radnja opisuje kompleksne karaktere - Brandove opsesije brzom hranom, Lizinu taštinu i Jacksonove promjene raspoloženja. 

Pokojnog Branda glumit će Brian Cox, poznat kao Agamemnon u 'Troji', dok će Stockard Channing, koja se proslavila ulogom Betty Rizzo u 'Briljantinu', glumiti Taylor. Kritike je izazvao izbor glumca za Jacksona, kojega će utjeloviti Joseph Fiennes, poznat kao Shakespeare iz filma 'Zaljubljeni Shakespeare'. Kritičare je razgnjevilo što je Fiennes - bijelac. Smatraju da glazbenika afroameričkog podrijetla ne smije glumiti bijeli Britanac.

Priča koja je od 2011. godine kružila kuloarima, a prvu ju je objavio Vanity Fair, snimit će se u obliku polusatne komedije te će se prikazati na programu Sky Arts.

- Scenarij je pravi izazov. Radi se o zabavnoj, laganoj i bezobraznoj priči o izletu kojeg bi imale zvijezde tog kalibra. Priča je također dirljiva i lijepa u opisivanju njihovih odnosa - kazao je Fiennes. 

Komentari (6)
  • Ma krivog Briana Coxa ste stavili. Pa prvo se upitajte ima li ikakve veze da ovaj like(od cca 40 god.) glumi tada 77-godišnjeg Branda. Ovaj Brian Cox je britanski znanstvenik. Onaj pravi Brian Cox ,glumac,iz Troje,ima 70 god.,i nebi vjerovali ,ali zapravo sliči na Branda. Informirajte se bolje. Utipkajte mu poslije imena "actor" u google pretraživaču,ako niste sigurni. Joooj :D

    28. 1. 2016,   10:26
  • Meni uopće ije smetalo što je Denzel Washington igrao Don Pedra u Shakespearovom Much Ado About Nothing, ali crne rasiste smeta ako bijelac igra crnca, no ne i obrnuto!

    28. 1. 2016,   00:29
  • ovo troje skupa nemaju karizme ko Brandove kuglice kruha u ustima dok je snimao Kuma

    27. 1. 2016,   23:08