Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Blaće izbacila Bogu iz showa, a Marin mora nakratko do Splita

None Foto: RTL televizija 12

Marin je otkrio stanarima kako je saznao iz vanjskog svijeta da mu je preminuo djed. Iz kuće će izaći u petak zbog sprovoda, ali će se, kako kaže, vratiti. Želja njegove obitelji i djeda je, tvrdi, da ostane u showu

U Big Brother kući su prošlog tjedna, nakon izbacivanja Velikogoričanke Ane-Marije Brdek (30), bile javne nominacije. Stanari Nikola Sedlar Bogo (24), Alena Nezirević Anezi (31), Lucija Stojak (23), Marin Novaković (23) i Ana Marković (27) bili su nominirani.

TJEDAN PUN EMOCIJA Anezi plakala zbog Luke Roka, mama Anu šokirala 'irokezom'

Foto: RTL televizija

Večeras je voditeljica Antonija Blaće iznenadila stanare i pojavila se u Big Brother kući kako bi otkrila tko od nominiranih večeras izlazi iz showa. Prvo je uplašila Marina da je ispao zbog čega se on primio za glavu, a onda je zeznula Anu koja je bila u kupaćem kostimu i omotana ručnikom. Pomislila je da će tako odjevena napustiti reality show. 

BIG BROTHER SUZE Stanari 'pucaju': Ribica plakala s kćeri, a Antonio je vidio tatu

Foto: RTL televizija

Lošu vijest donijela je Nikoli koji je, kako je rekla, dobio najmanje glasova gledatelja. Splićanin je u kući proveo nešto manje od dva mjeseca, a bio je jedan od petero kandidata koji su, zahvaljujući poslanim videozapisima, kratko vrijeme isprva proveli i u tajnome dijelu kuće. Tijekom svog stanarskog 'staža' zbližio se s Anezi te je priznao da se zaljubio u nju. 

Foto: RTL televizija

Nikola zvani Bogo je dan prije ispadanja u ispovjedaonici od Big Brothera prihvatio ponudu od 50.000 kuna. 

- Mislim da ću morati prihvatiti te novce i nadam se da mi se to neće obiti od glavu. Živim u kući s ljudima koji se nonšalantno ponašaju prema novcima i gube ih na gluposti - rekao je Bogo. Ponudu je prihvatila i Ribica. Dvojac nije znao da je Big brother svima ponudio te novce u ispovjedaonici, ali ponuda je bila lažna. Ostali su odbili novce. 

Foto: RTL televizija

Kada je shvatio da ga je Big Brother nasamario, Nikola je poželio izaći iz kuće, a Anezi ga je tješila i odgovarala od namjere. Čini se da su zagrljaji pjevačice pomogli jer je ostao u kući, ali ne zadugo. 

- Napravio si me debilom - rekao je Nikola Big Brotheru u ispovjedaonici. Splićanina je pogodilo što je prihvatio novce koji su lažni, a sustanari su ga tješili. 

Foto: RTL televizija

Blaće je najavila da će uskoro javno otkriti petog finalistu koji će se u borbi za novčanu nagradu pridružiti Antoniju Oraču Orkyju (28), Bojanu Mrđenoviću (34), Lidiji Marić (46) i Antoniju Benčaku (23). Oni su pobjedom u tjednom zadatku 'put oko svijeta' postali prvi finalisti Big Brothera.  

Foto: RTL televizija

TRANSFORMACIJA Pogodi tko sam: Prepoznajete li ovu dugokosu BB plavušu?

Ipak, u idućem live uključenju, gledatelji nisu uspjeli saznati petog finalistu. Big Brother je zamolio stanare da svatko uzme fotografiju kolege za kojeg želi da bude direktno nominiran za izbacivanje ovog tjedna. Antonio je uzeo Marinovu fotografiju, Lidija Tominu, a Orky Anezinu kada je ubrzo prekinut live. 

Foto: RTL televizija

Inače, Marin je ranije otkrio stanarima kako je saznao iz vanjskog svijeta da mu je preminuo djed. Iz kuće će izaći u petak kako bi otišao na sprovod u Dalmaciju, ali će se, kako kaže, vratiti. Želja njegove obitelji i djeda je, tvrdi, da unatoč svemu ostane u showu do kraja. 

 

Pročitajte još i ovo! Ovo su najljepše bradavice Hollywooda. 

Komentari (114)
  • Dao bi milijun kuna da vidim koliko ljudi glasa i zove za ove ljude? Mazete ljudima oci da se pita publiku a birate si sami kog hocete. Tko normalan bi gledao ovu Luciju koja je najiritantnija osoba na tvu,

    26. 4. 2018,   22:44
  • Ovai Antonio jebeno iritira s tim ceskanjem brkica 😡

    26. 4. 2018,   23:57
  • Ovo več i vrapci na grani znaju da je sve namješteno i iscenirano. FUJ Ova Ana je toliko iritantna osoba da nije istina ja bi nju izbacio umjesto BOGE. BOGO je legenda.

    27. 4. 2018,   00:30