Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iznenadit ćete se: Ovi dečki su tako zgodni, ali su jako niski

None Foto: Pixsell/kolaž

Niži glumci u Hollywoodu su poželjniji jer imaju bolju koordinaciju te izgledaju bolje pred kamerom uz partnerice koje nisu pretjerano visoke, stoga je u industriji njihova visine prednost

Većina žena opis svog idealnog muškarca započet će riječju visok te bi se mnogi složili kako je upravo taj faktor privlačnosti presudan.

No, u Hollywoodu niži glumci su poželjniji jer imaju bolju koordinaciju te bolje izgledaju pred kamerom uz partnerice koje nisu pretjerano visoke. Možda ćete se začuditi da su neki 'frajeri' koje ste smatrali zgodnima, zapravo i niži od vas.

Glumca Michaela J. Foxa (55) pamtimo kao Martyja McFlyja iz 'Povratka u budućnost' gdje je pridobio simpatije gledateljica. Visok je samo 163 centimetara.

Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL/DPA/PIXSELL | Autor: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL/DPA/PIXSELL Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL/DPA/PIXSELL

Daniel Radcliffe (27) tumačio je lik malog čarobnjaka Harryja Pottera, a kasnije se okušao u kazalištu te je na pozornici morao biti potpuno gol što je oduševilo mnoge dame. Glumac je visok samo 165 centimetara.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Elijah Wood (35) dobivao je tinejdžerske uloge sve dok nije zaigrao u 'Gospodaru prstenova'. Nakon toga, dobio je ozbiljnije ponude, a postao je i miljenik žena. Visok je samo 168 centimetara.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

U 'Igrama gladi' ženski dio publike očarao je Josh Hutcherson (23). Aktivno se bori za prava LGBT zajednice pa su se obožavateljice uplašile te dovele u pitanje njegovu seksualnost, no glumac je izjavio kako je heteroseksualan i da se nemaju čega bojati. Visok je samo 170 centimetara.

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsell Foto: PA/Pixsell

Na Roberta Downeya Jr. (51) 'padale' su mnoge dame, a osvojio ih je imidžom 'lošeg dečka'. Prema Forbesu, on je najplaćeniji glumac bio tri godine za redom. Visok je 174 centimetara.

Marvel's "Avengers: Age Of Ultron" - Los Angeles Premiere | Autor: FS2/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL. Foto: FS2/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Antonio Banderas (56) godinama njeguje stil latino zavodnika kojim je raspametio žene diljem svijeta. Ženio se dva puta, prva žena bila mu je Ana Leza, a ostavio ju je zbog buduće supruge Melanie Griffith (59). Iako se s glumicom rastao prošle godine, ostali su dobri prijatelji. Visok je 174 centimetara.

AFP/Pixsell | Autor: AFP/Pixsell Foto: AFP/Pixsell

Tom Cruise (54) očarao je pripadnice ljepšeg spola u 'Top Gunu', a uspio je zavesti najljepše glumice svijeta. Prva supruga Mimi Rogers (60) uvela ga je u scijentologiju, s Nicole Kidman (49) posvojio je dvoje djece, a s Katie Holmes (37) dobio je kćer Suri (10) koju danas više ne viđa. Cruise je visok 175 centimetara.

'Mission: Impossible - Rogue Nation' Premiere in Tokyo | Autor: Terry Young/DPA/PIXSELL Foto: Terry Young/DPA/PIXSELL

Komentari (116)
  • meni kod muškarca je najvažnije da je pametan i sposoban, šta će mu visina ako je glup

    12. 9. 2016,   21:53
  • cruise 175cm....jeste se najeli ludih gljiva? a niste normalni...odmah otkaz! ae

    12. 9. 2016,   20:22
  • Ja bih tamo sa 198 jedino mogo glumit godzilu

    12. 9. 2016,   21:07