Obavijesti

Show

Komentari 16

Iznenadna odluka: Bieber je zaprosio curu na Bahamima

Iznenadna odluka: Bieber je zaprosio curu na Bahamima
13

Justin i Hailey su nerazdvojni otkad su se pomirili prije nešto više od mjesec dana. Pjevač i manekenka su se zaljubili opet nakon što je on po tko zna koji put prekinuo sa Selenom Gomez

VIDEO

Pjevač Justin Bieber (24) zaprosio je djevojku, manekenku Hailey Baldwin (21) i ona je pristala, tvrdi američki portal TMZ. Par je bio kratko u vezi 2015. i 2016., a ponovno su obnovili svoju ljubav prije mjesec dana. 

Hailey Baldwin and Justin Bieber sighting - New York

Kako su ispričali očevici za TMZ, Justin je zaprosio Hailey na odmoru na Bahamima. Dodali su da su bili u restoranu kada su došli pjevačevi zaštitari te naredili svim gostima da maknu mobitele jer će se nešto posebno dogoditi. 

- Justin je zaprosio Hailey pred svima - rekli su očevici. Pjevačev prijatelj je potvrdio zaruke i rekao kako je par napravio 'korak u vezi' jučer navečer. Justinov tata Jeremy Bieber objavio je fotografiju pjevača na društvenoj mreži i posvetu, pa fanovi kažu da je time potvrdio nagađanja. 

Bieber tvrdi da su prištići 'in': Fanove je oduševila iskrenost
Bieber tvrdi da su prištići  'in': Fanove je oduševila iskrenost

- Malo je reći da sam ponosan. Uzbuđen sam zbog sljedećeg poglavlja - istaknuo je Jeremy. Justinova majka se također pohvalila sinovim potezom. 

- Ljubav, ljubav, ljubav, ljubav - napisala je Parrie Mallette. Kako piše portal E!, prosidba je bila veliko iznenađenje za Hailey. Justin je kupio prsten nedavno u New Yorku, a njegov prijatelj ističe kako je to iznenada odlučio.

Bieber je udario muškaraca na zabavi: Branio ženu od gušenja
Bieber je udario muškaraca na zabavi: Branio ženu od gušenja

- Shvatio je da između njih postoji posebna povezanost koja se ne može s ničime usporediti - ispričao je pjevačev prijatelj. Haileyin tata, glumac Stephen Baldwin (52) se isto pohvalio sretnim vijestima.

- Slatki osmijeh na mom licu. Uvijek sam se molio za božju volju. On se uselio u srca JB & HB. Molimo se da njegova volja bude izvršena. Volim vas jako puno - istaknuo je spomenuvši Bieberove roditelje. Inače, Stephen je veliki vjernik, a njegov budući zet je također nedavno ponovno 'pronašao vjeru'. 

Justin i Hailey su nerazdvojni otkad su se pomirili prije nešto više od mjesec dana. Pjevač i manekenka su se zaljubili opet nakon što je Bieber po tko zna koji put prekinuo s glazbenicom i glumicom Selenom Gomez (25). Hailey je svojedobno ispričala kako se ona i Justin znaju odavno. 

- Poznajem ga svoje 13. godine i otada smo dobri prijatelji. Ostali smo si dobri sve ove godine - rekla je manekenka. 

VIDI OVO: Kylie Jenner smanjila usne!

Evo kako izgleda Bieberovo tijelo nakon sto sati tetoviranja
Evo kako izgleda Bieberovo tijelo nakon sto sati tetoviranja
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...