Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izoperirao se, želi izgledati kao korejski pjevač: 'Riskiraš život'

None Foto: Instagram 8

Ne možeš imati manji nos nego što imaš. Sad je najmanji što može biti, rekao je liječnik Oliveru. Ako još koji put operira nos, mogao bi umrijeti, što je Olivera prestravilo

Oliver London (29), veliki fan korejske glazbene skupine BTS, otišao je predaleko s estetskim korekcijama jer želi izgledati poput korejske pop zvijezde Jimin, koja je član te skupine.

Foto: Instagram

- Mislim da su svi članovi BTS-a savršeni, ali meni je Jimin idol. Ako već ne mogu biti s njim, mogu barem izgledati kao on - rekao je Oliver. 

POGLEDAJTE VIDEO O PLASTIČNIM OPERACIJAMA:

Plastičari su mu loše napravili nos, a potrošio je 195.000 funti, odnosno 1,4 milijuna kuna. Htio je 'najmanji korejski nos'. Nije stao samo na nosu. Putovao je svijetom kako bi se transformirao u pjevača, ali i dalje nije sretan rezultatima.  

Foto: YouTube

Htio je 'poboljšati' nos, ali liječnici su tijekom pregleda shvatili da su Oliveru ostale još samo dvije hrskavice. 

- I ako želiš, ne možeš imati manji nos nego što imaš. Sad je najmanji što može biti - rekao je liječnik Oliveru. Ako još koji put operira nos, mogao bi umrijeti, što je Olivera prestravilo.

Foto: Instagram

- To bi bila najgora noćna mora. Uopće da nemam nos? Radije bih imao veliki nos nego da ga nemam - rekao je Oliver koji je u usporedbi s 2012. godinom neprepoznatljiv. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA':

 

Komentari (9)
  • Ne bi me iznenadilo kad bi netko htio postati ista kornjača.

    14. 11. 2019,   03:05
  • Prči li se ovi sa onin mačorom?

    13. 11. 2019,   18:30
  • A ružnog li nosa

    13. 11. 2019,   18:21