Obavijesti

Show

Komentari 152

Izudarao je penzionera: Vinka Štefanca kaznili sa 600 kuna

Izudarao je penzionera: Vinka Štefanca kaznili sa 600 kuna
12

SUKOB NA ULICI Prema presudi, Vinko Štefanac dlanom je odalamio M.G. te ga nastavio udarati nogom kad je pao na pod. Nakon tri mjeseca rane su i dalje vidljive...

VIDEO

Vinko Štefanac (49) udario me dlanom po glavi i razbio mi naočale. Pao sam na tlo, a on je nastavio sa šutiranjem. Udarao me po prsima, nogama, glavi... Prošla su tri mjeseca, a rane su i dalje vidljive. Udarao me 20 minuta. Sve dok nije došla policija, ispričao nam je napadnuti M.G. (podaci poznati redakciji). 

Policija je o sukobu 17. kolovoza u Zagrebu napravila zapisnik, a Prekršajni sud u Zagrebu proglasio ga je krivim jer je “remetio javni red i mir”.

Štefanac je bio najpopularniji prije desetak godina, kad je vodio talent showove, poput “Hrvatskog idola”, "Supermilijunaša”, “Story Supernova Music Talentsa”... Diplomirao je i magistrirao na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Glumio je i u brojnim sapunicama, poput “Prava žena”, “Larin izbor”, “Najbolje godine”, “Ponos Ratkajevih”, “Obični ljudi”...

Za ovaj incident kažnjen je sa 600 kuna, a mogao je dobiti i do 30 dana zatvora. Prema sudskim spisima, Štefanac se vozio biciklom Prilazom baruna Filipovića, kad mu je umirovljenik M. G. (67), koji je po nogostupu šetao psa, viknuo kako je biciklistička staza s druge strane. Glumac i voditelj je tada počeo vikati i postao agresivan.

- Što tebe boli ku... gdje ja vozim bicikl, odj... budalo - vikao je glumac, kako stoji u optužnom prijedlogu.

Policija je M. G. odvela u bolnicu. Imali su dva ročišta i izricanje presude.

- Na ročištima se pojavio, ali na izricanju presude nije došao. Dobio je 600 kuna kazne, a ako uplati u roku od sedam dana, kazna se smanjuje za 200 kuna. Na sudu je rekao da ima 1500 kuna mjesečnih prihoda - rekao je M. G., a rok za žalbu ističe za nekoliko dana.

Kaže da je bio pun masnica i da je Štefanac bio toliko agresivan da se nitko nije usudio razdvojiti ih. Pas mu je pobjegao.

- U hodniku je došao do mene i ispričao mi se. U sudnici je rekao da mi se ispričao, ali da sam odbio ispriku. Njegova isprika nije bila iskrena, nego pragmatična - rekao je M. G. i nastavio:

- Vinko je imao 0,6 promila alkohola u krvi, ali ja nisam osjetio alkohol i mislim da nije bio pijan. Presuda je žalosna. Ponižen sam i osramoćen. Vinko je rekao da sam ja njega prvi odgurnuo. Ja sam na pragu sedamdesetih, ne znam se tući i nikad nisam izazivao probleme. Pa on ima 20 kilograma više od mene - rekao je M. G.

Štefanac se kratko javio:

- Nemam nikakve izjave.

VIDI OVO! Madonnina kći više nije mala djevojčica: Lourdes sada izgleda isto kao mama prije plastičnih operacija!


Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu 'Incident':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...