Obavijesti

Show

Komentari 2

Preminula navodna Spaceyjeva žrtva, ništa od suđenja...

Preminula navodna Spaceyjeva žrtva, ništa od suđenja...
6

Glumacu Kevinu Spaceyu neće se suditi za seksualno uznemiravanje zato što je navodna žrtva preminula. Anonimni maser još 2016. prijavio je Spaceya za spolno zlostavljanje

VIDEO

Američki glumac Kevin Spacey (60), ipak je izbjegao suđenje koje je moglo dokazati da je seksualni zlostavljač. Navodna žrtva koja je prvi put istupila u javnost i prijavila Spaceya za uznemiravanje i siljenje na oralni seks je preminula. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:21

Iznenadna smrt anonimne žrtve znači da se ovaj slučaj povlači sa suda, a da Spacey ima jednu optužbu manje. Pokojni maser je samo jedna od žrtava koja je prijavila poznatog glumca u valu #MeToo pokreta koji je zavladao Hollywoodom još prije nekoliko godina. 

U listopadu 2017., glumac Star Treka Anthony Rapp (48) prijavio je Spaceya da ga je pokušao zavesti još 1986. Rapp je tada imao 14 godine, Spacey 26. Glumac je tada rekao kako se ne sjeća tog incidenta s Rappom te se ispričao za svoje 'pijano' ponašanje. Tom prilikom je i prvi put odlučio reći da je gay. 

Seksualno zlostavljao kolegu? Kevin Spacey priznao da je gay
Seksualno zlostavljao kolegu? Kevin Spacey priznao da je gay

Nekoliko Spaceyevih žrtava odlučilo je istupiti i prijaviti ga policiji koji su doveli do sudskih postupaka. Neki neuspješno, kao onaj u rujnu prošle godine koji je bio odbačen. Radilo se o prijavi zlostavljanja koje se navodno dogodilo 1992. Ove godine, Scotland Yard je Spaceya ispitao za šest različitih slučajeva seksualnog zlostavljanja.

Actor Kevin Spacey is arraigned on a sexual assault charge at Nantucket District Court in Nantucket

Spacey je živio u Londonu između 2003. i 2015. zbog posla direktora u kazalištu. Iz malog kazališta naknadno su objavili kako su imali više od 20 prijava za uznemiravanje protiv Spaceya dok je bio njihov direktor. On je sve negirao. 

POGLEDAJ NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Pokretanje videa...

12:01
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin