Obavijesti

Show

Komentari 22

J. Houdek: Zbog ovoga gubim gaže i propadam

J. Houdek: Zbog ovoga gubim gaže i propadam
1

Jacquesov nastup za djecu po školama i vrtićima naplaćivao se 20 kuna po učeniku. Novac je uzela žena koja se predstavila kao menadžerica

VIDEO

Dogovorila sam suradnju sa Jacquesom i njegove nastupe po školama. Htjeli smo razveseliti djecu koja ga obožavaju. Učenici nisu dobili ulaznice jer nismo htjeli da se bogatiji mališani odvajaju od onih siromašnijih. S tim smo novcima pokrili troškove razglasa. Ostatak ćemo donirati 'Goljaku’, govori Daliborka Carević. Predstavljajući se kao Jacquesova prijateljica i asistentica, ona tvrdi kako od tih nastupa nije ništa zaradila.
- Daliborka? Tko je to - bila je prva reakcija Jacquesa Houdeka (26). Kasnije se prisjetio.
- Aha... To je jedna krasna osoba, ali ne mogu reći da mi je prijateljica. Nije da pijemo kavu skupa. Ona je majka djevojčice koja je pjevala sa mnom na pozornici. Stvarno ne znam kako je ona to sve organizirala. Ja se nisam želio uplitati u to, tako da isprva nisam ni znao za tih 20 kuna po učeniku - tvrdi potreseni pjevač. Nakon cijele ove afere više mu ne pada na pamet biti dobar, kaže.
- Takvi uvijek nastradaju. Htio sam razveseliti djecu. Kao da je meni do tog minimalca. Ove godine sam zaradio 2 milijuna kuna, vozim Jaguara i najbolji sam pjevač u zemlji. Mislite da sam željan senzacija i laži? - uzrujano nam je ispričao Jacques.
Najteže mu pada mogućnost gubitka gaže za Bambi Božićni koncert u Varaždinu. Kaže da se radi o velikim novcima. Pjevaču više ne pada na pamet nastupati po školama i vrtićima.
- Razočaran sam - zaključuje.

ŠKOLE POTVRDILE NASTUP ZA 20 KN
Ravnatelj OŠ “Ivo Andrić” potvrdio nam je da je Jacques Houdek pjevao za njih. Svaki učenik morao je dati 20 kuna. To su potvrdile i škole u Zaprešiću, Dugom Selu, Pušći te dječji vrtić “Cvrčak” na Pešćenici. Majke su uredno platile za nastup. Nisu dobile ni račun ni potvrdu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...