Obavijesti

Show

Komentari 180

J.Lo, Britney i Kim su pokazale svoje noge u kratkim hlačicama

J.Lo, Britney i Kim su pokazale svoje noge u kratkim hlačicama
8

Glumica Cameron Diaz (46) slovi kao jedna od zavodnica u Hollywoodu, a izgledom se nije nikada previše opterećivala. Kratkim hlačicama otkrila je da nije ni ona imuna na glavnu boljku ženskog spola...

VIDEO

Celulit je jedan od najvećih 'neprijatelja' žena u ljetnim danima, a na njega nisu imune ni svjetske zvijezde koje iza sebe imaju cijelu vojsku trenera, masera, nutricionista i kuhara. Utegnuta tijela, sjajna koža i raskošne obline sastavni su dio njihovih videa i fotografija kojima zarađuju milijune lajkova, ali i dolara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

Seksepilna diva Jennifer Lopez (49) pokazala je da je žena od krvi, mesa i celulita. Kada se u kolovozu 2011. prošetala losanđeleškim setom na snimanju spota za pjesmu 'Papi' vjetar je podignuo njezinu lepršavu zelenu haljinu i otkrio gaćice sa steznikom i male nesavršenosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Jennifer Lopez Slips A Peek At Her Spanx

Pjevačica Britney Spears (37) često je prolazila faze debljanja i mršavljenja, a kada se s tjelohraniteljem vraćala iz popularne američke prodavaonice napitaka, paparazzi su na suncu 'uhvatili' njezin celulit. 

Frazzled Britney Spears Has Drastic Mood Swings

Da ni Viktorijine anđelice nisu imune na 'narančinu koru' dokazala je manekenka Alessandra Ambrosio (38) koju su fotografi uhvatili u šetnji s kćerkom Anjom (10). 

Alessandra Ambrosio and Anja Mazur have an inportant conversation

Glumica Cameron Diaz (46) slovi kao jedna od zavodnica u Hollywoodu, a izgledom se nije nikada previše opterećivala. Kratkim hlačicama otkrila je da nije ni ona imuna na glavnu boljku ženskog, i sve više i muškog spola. 

Cameron Diaz shows off her cellulite spots

Kim Kardashian (38) godinama se bori s pitanjem je li njezina stražnjica prirodna ili ne, a Diorov kupaći kostim otkrio je dijelove koje ona vješta fotošopira za Instagram. 

Kim i Cardi šokiraju: Vidi moje otečene noge, zamisli mi tijelo
Kim i Cardi šokiraju: Vidi moje otečene noge, zamisli mi tijelo

- Kako je ovo moguće? Ali ja zbilja ne izgledam ovako. Tko me snimio, kako nisam vidjela nikoga - zavapila je Kim kada su fotografije osvanule na internetu. 

Exclusive... Premium: Kim And Kourtney Kardashian Bare It All While On Vacation ***NO USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING***

Pjevačica Alicia Keys (38) ne obazire se na komentare nekih obožavatelja koji joj poručuju da nema građu za kratke hlačice. 

Alicia Keys out enjoying the New York sunshine with her step-son Kareem and baby son Egypt

Glumicu Mischu Barton (33) fotoreporteri često 'ulove' u nezgodnim trenucima, ali nju to nije pokolebalo da nosi kratku odjeću. 

PRINC WILLIAM NIJE VOLIO MEGHAN: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 180
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...