Obavijesti

Show

Komentari 9

J.Lo hit na Googleu, Björk kao labud, a Lady GaGa s mesom

J.Lo hit na Googleu, Björk kao labud, a Lady GaGa s mesom
12

Zbog Versaceove haljine J.Lo prije 20 godina nastao je Google Images, Bjork je punila novine labud-kreacijom, a Lady GaGa mesnom toaletom. Tu su i druge zvijezde s impresivnim kreacijama...

VIDEO

Postoje haljine, a postoje i haljine koje će se zauvijek pamtiti. Bilo da se njom mami pažnja jer ostaje dugotrajan miris iza nje zbog sirovog mesa ili su toliko upečatljive da se zbog njih prave profili na društvenim mrežama. Sve su to prošle svjetske zvijezde. Glumica Jennifer Lopez (50) odjenula je Versaceovu haljinu zbog koje je nastao Google Images. 

42nd Annual Grammy Awards

- Korisnici Googlea željeli su više od samog teksta. Kad je Jennifer 2000. godine odjenula tu zelenu haljinu, privukla je svjetsku pozornost. Nije nam preostalo ništa drugo nego dati korisnicima ono što žele - J.Lo koja nosi tu haljinu - rekao je Eric Schmidt (64), tadašnji direktor Googlea. 

Lady GaGa (32) ostat će u pamćenju zbog legendarne haljine od sirovoga goveđeg mesa kojom je prošetala na dodjeli MTV nagrada. Komadi goveda visjeli su s nje, a za haljinu je otvorena i stranica na Wikipediji na kojoj piše sve o njoj. Većina zvijezda zapravo i traži kreacije koje će izazvati veliku pozornost kako bi se o njima pričalo danima.

U tome je uspjela pjevačica Bjork (53) sa svojom “labud haljinom” koja ju je dulje vrijeme držala na naslovnicama časopisa. Nisu njihove haljine jedine koje će ući u povijest zbog svojih karakteristika. Rihanna, Meghan Markle, Halle Berry, Beyonce, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow... Sve one su neki događaj obilježile svojim modnim odabirom. 

Fashion disasters on Oscar night

Sarah Jessica Parker (54), u finalu serije ‘Seks i grad’ dominirala je u Versaceovoj raskošnoj haljini.

- To je bila kultna haljina, kultna scena, kultni trenutak - rekla je stilistica serije Patricia Fields.

Nije samo vjenčanica Meghan Markle bila posebna. Prije nje je Kate Middleton (37) privukla pozornost odjenuvši kreaciju Alexandera McQueena kojeg je inspirirala vjenčanica koju je Grace Kelly nosila pola stoljeća prije.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

Upečatljiva vjenčanica vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (38) prepoznatljiva je zbog vela dugog gotovo pet metara. Napravila ju je Clare Waight Keller (48), ravnateljica modne kuće Givenchy. Poslije je čak bila i izložena.

Pjevačica Rihanna (31) je pravi primjer kad bi netko išao gol negdje, a nije mu dopušteno. To ju je potaknulo da izmisli novu modu. Odjenula je prozirnu haljinu obloženu s 230.000 kristala kroz koju se sve vidjelo. Tako su svi na dodjeli modnih nagrada CFDA 2014. godine vidjeli Rihannine bradavice, dok je ipak dolje nosila gaćice u boji kože. Uz to je iskombinirala i kapu, a kreacija je djelo Adama Selmana. 

2014 CFDA Fashion Awards, New York

Juliu Roberts (51) zavoljeli su svi koji su gledali “Zgodnu ženu”, zavoljeli su je. Tako je i s haljinom koju je glumica Julia Roberts (51) nosila u filmu dok je išla na operu. Nakon što je Julia zablistala u njoj, mnoge slavne zvijezde su je nosile jer su željele mamiti poglede poput nje. 

Pokaži trbuh, istakni kosu, to je moto legendarne Cher (73). Sva pažnja bila je upućena njoj davne 1986. na dodjeli Oscara kad je odjenula kreaciju koju je dizajnirao Bob Mackie. 

- Nije me briga što drugi misle o mojoj odjeći. Ako pogledate iz bližega, možete primijetiti da je ovo kašmir - rekla je Cher o svojoj modnoj kombinaciji. 

Kad je glumica Angelina Jolie (44) odjenula crnu dugu Versaceovu haljinu s prorezom na dodjeli Oscara 2012. godine, vjerojatno nije očekivala da će se kasnije pisati o njezinoj nozi. Ali upravo tako je bilo. Njezina noga postala je hit, a godinama nakon druge dame koje tako poziraju uspoređuju s Jolie. Obožavatelji su čak i otvorili korisničke na Twitteru posvećene njezinoj nozi. 

The 84th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles

Atraktivna Sharon Stone (61) uspjela je proslaviti i uobičajenu bijelu haljinu s ovratnikom koju je nosila u “Sirovim strastima”. Kratku haljinu kojom je Sharon zavodila u filmu dizajnirala je Ellen Mirojnick (70). 

Jedna od najpopularnijih haljina svih vremena koje su viđene na televizijskom ekranu sigurno je djelo dizajnerice Jacqueline Durran. Glumica Keira Knightley (34) odjenula ju je u filmu “Okajanje” 2007. godine kad je glumila Ceciliju Tallis.

Kad je 2002. godine na Oscarima dobila nagradu za najbolju glumicu u filmu “Monster’s Ball”, malo tko bi se tad usudio odjenuti kreaciju kakvu je odjenula Halle Berry (52). Grudi je suptilno prekrila uzorkom ruže, a uskoro je došla i lutka koja je odjevena tako. 

washington d berry h

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:20
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu