Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

J. Lopez iskreno: Razvod mi je promijenio mišljenje o ljubavi

None Foto: Schreenshoot 3

Pjevačica je uvijek otvoreno govorila o svojim ljubavnim jadima, a sve faze njenog ljubavnog života odrazile su se i na njene albume i pjesme. Sada je opet nova žena

Jennifer Lopez (44) izgleda bolje nego ikada, a tako se i osjeća. Trenutačno snima svoj deseti studijski album koji još nema ime, a treba izaću u lipnju. 

- Ljubav je moja tema. Oduvijek je i bila. Ali ono što sam mislila o ljubavi kada sam snimala prvih devet albuma razlikuje se od onog što mislim sada nakon svega što sam prošla - rekla je J.Lo za Popcrush.com.

Jen se od Marca Anthonyja (45), s kojim ima blizance, razvela 2011. godine. Pjevačica je uvijek bila iskrena o svojim ljubavnim brodolomima, a sve faze u njenom ljubavnom životu odrazile su se i na njene pjesme. Sada je u vezi s plesačem Casperom Smartom (26).

Na novom, desetom, albumu radi već više od godinu dana i odlučila je biti potpuno iskrena. 

- Razvela sam se. Puno stvari se dogodilo. Stvarno sam osjećala da je to prekretnica u mom životu. Ono što sam shvatila je da uvijek moram biti 'ja'. Ako nečemu pristupam kreativno, moram biti svoja - rekla je autorica hita 'Jenny From the Block'.

Dodala je kako je ista djevojka koja je uvijek i bila, da je evoluirala i odrasla te da ima više iskustva.  

Lopez se zabavljala na snimanju spota za novu pjesmu 'I Luh Ya Papi' u kojemu je okružena zgodnim, polugolim muškarcima. 

- Bilo je jako zabavno. Da vam kažem nešto, muškarci rade takve spotove već godinama jer je to zabavno. Redatelj se dosjetio preokrenuti rap video, tako da umjesto djevojaka u badićima budu dečki u kupaćima. I ja sam umjesto nježne djevojke, reper - rekla je Jennifer.

Komentari (22)
  • pr za novi album

    24. 3. 2014,   15:19
  • koliko se puta netko mora rastati da bi shvatio tko je hehehhe?

    24. 3. 2014,   19:02
  • Ima li netko tko ju nije napucao? P Didy, Ben Afleck..mislim žena je gold diggerica i svi to znaju! Loša glumica, još gora pjebvačica, o plesu ni neću.

    24. 3. 2014,   19:08