Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

J. Vuco: Prije osam godina me prvi put ošamario

None Foto: I. Čagalj

Dok se Siniša Vuco provodio s konobaricama, suprugu nije puštao ni sa sestrom u kino. Čupao ju je, vrijeđao, gurao... Sada ne želi razvod

U 12 godina braka to mi je bio prvi izlazak u diskoteku. Slavila sam prijateljičin rođendan. Kći Brigitu (8) i sina Vilibalda (11) čuvali su moja 16-godišnja sestra Kristina i 10-godišnji brat Ante. Kći Katarinu (10) ostavila sam kod mame. Sa Sinišom ne živim nešto više od dva mjeseca, ispričala je Jelena Vuco (33) jednom tjedniku. Dodala je da ga zato nije pitala smije li izaći. Kući je stigla oko pola tri ujutro. Ugledala je Sinišu.
- Netko mu je dojavio gdje sam. Ušla sam u kupaonicu. Siniša me tada ošamario. Pitao me gdje i s kim sam bila vani i tko mi je uopće dopustio da izađem - kaže Vucina supruga. Siniša je ubrzo Jelenu i njezinu sestru i brata izbacio iz stana. Otišla je na policiju i prijavila ga. Prvi sukob s mužem imala je prije osam godina. Zamolio ju je da mu oprosti. Jelena je to i učinila. No šamari su se počeli ponavljati, a ona ih je, tvrdi, zbog sramote šutke podnosila. Prvi ga je put policiji prijavila lani za Valentinovo.
- Čupao me za kosu, bacio mi je mobitel i vrijeđao me. Pozvala sam policiju. Kasnije sam povukla prijavu jer sam mu htjela dati novu šansu - tvrdi. Osim Vucine nasilne naravi, za koju Jelena krivi kombinaciju alkohola i tableta, smetala joj je njegova nezainteresiranost za nju. Dok je on izlazio s konobaricama, njoj nije dao da sa sestrom ode u kino. Nije želio ni da nađe posao. Jelena sada traži razvod, iako Siniša zasad na to ne pristaje.

SINIŠA VUCO: ONA JE LJUBOMORNA ŽENA POD UTJECAJEM VLATKE POKOS
Te sam se večeri iznenada vratio iz Neuma. Jelena je mislila da ću tamo prespavati. Došao sam kući u četiri ujutro. Troje malodobne djece bilo je samo. Čuvala ih je Jelenina 15-godišnja sestra. To je pametnom dosta, kaže Vuco. Dodaje da je supruzi tad rekao kako će je prijaviti Centru za socijalnu skrb. Ona mu je uzvratila da će u tom slučaju otići novinarima i na policiju.
- Ona je jadna ljubomorna žena. Previše gleda te ljubavne serije i čita o Vlatki Pokos. Nisam vidio nikakve modrice na Jeleni. Pa ja imam 115 kila, a ona pedesetak. Valjda bi se nešto vidjelo da sam je tukao - odgovara Vuco na suprugine optužbe i dodaje:
- Opsjednuta je izlascima, a ne shvaća da se mora brinuti o djeci.

Komentari (29)
  • isuse hercegovka ti si fakat hercegovka! djeca po noci spavaju i moze ih cuvat netko od 15 god. a treba se cuvat takvuh ko ti jer hodaju po svijetu.

    13. 11. 2007,   11:19
  • seljačina se malo previše umislio!

    13. 11. 2007,   11:37
  • Vucu izjeda ljubomora nista drugo svitu moj

    13. 11. 2007,   11:44