Obavijesti

Show

Komentari 24

'Ja izoperirana?! Nikad nisam bila pod nožem, ne treba mi to'

'Ja izoperirana?! Nikad nisam bila pod nožem, ne treba mi to'
7

Courtney Stodden tvrdi da su njene natprosječno velike grudi skroz prirodne, da nije operirala lice niti ubrizgavala botoks. Ne može podići obrve, a u grudima ima kvrgu

VIDEO

Ona ima 17 godina i u braku je s 51-godišnjim glumcem Dougom Hutchisonom. Osim njihovih godina poprilične kontroverze izaziva i njen izgled. Courtney Stodden cijela je sitna, no grudi su joj  natprosječno velike. Svi su uvjereni da je bujno poprsje dobila kod plastičnog kirurga, no ona je odlučila dokazati da to nije istina. 

Pristala je na ultrazvuk pred kamerama u showu 'Dr Drew's Lifechangers'. Pregledao ju je vrhunski kirurg John Diaz i ispod mišićnog tkiva uočio nakupinu koja kod prirodnih grudi ne postoji. Courtney je unatoč tome tvrdila da nije povećala grudi umecima. 

- Vidite ovo tijelo? To je tijelo koje nikad nije bio 'pod nožem'. Jedina mogućnost da imam implantate jest ako me netko drogirao i stavio mi ih u grudi bez mog znanja  - ponosno je tvrdila Courtney, a suprug Doug zdušno ju je podupirao.

'Bog je jedini kirurg koji ju je operirao'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Također, tvrdi da nije radila korekcije lica te da nije ni pomišljala na botoks jer je premlada za takve stvari. Ipak, kad su je kirurzi u studiju izazvali da se namršti, nije to mogla izvesti. Obrve ne može pomaknuti niti naborati čelo. 

- Mnogi koji mi zavide pričaju da sam nakon vjenčanja s Dougom počela ubrizgavati botoks, operirala nos i stavila implantate u bradu i obraze. Nije im jasno da sam ovako izašla iz majčine utrobe - rekla je Courtney, a Doug je dodao da je Bog jedini kirurg koji je operirao njegovu ženicu. 

Neobični bračni par koji se nada svjetskoj slavi prije dva tjedna sastao se s producentima na MTV-u i nadaju se da će uskoro početi snimati svoj reality show. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje