Obavijesti

Show

Komentari 175

'Ja sam moralna pobjednica, izašla sam kakva sam i ušla'

'Ja sam moralna pobjednica, izašla sam kakva sam i ušla'
8

A SVI IH VOLE Nitko iz obitelji Vasić nije bio superfinalist. Giba i Mika ispali su nakon 99 dana showa, a sad im je to sve sumnjivo. Rada i Rade su se začudili

VIDEO

Ljuta sam malo. Kako je moguće da nitko od familije Vasić, a bilo nas je četvero, nije ušao u finale. Kako da mi nije krivo, razočarana je Rada Vasić (50).

Ona i njezin suprug Radivoje (55) ne mogu vjerovati da su njihovi blizanci Mika i Giba (23) ispali iz 'Big Brothera' u finalu. Sumnjaju da je sve namještaljka.

- Svi smo začuđeni. Rekao sam na pozornici: ‘Lopovi, sve lažete, ovo je namještaljka’. Nisu to prikazali na televiziji - kaže Rade Vasić.

Screenshot

Dodaje da mu je voditeljica Antonija Blaće rekla da imaju najveću podršku u, kako kaže Rade “Kroaciji”, zbog čega im je jako drago. Kaže da su Mika i Giba sretni što su dogurali do polufinala, a prvo su, kad su izašli iz BB kuće, poljubili svoje mobitele.

- Žao mi je i što je Tina ispala, to je sramota. Ona je dobra cura - kaže Rade, dok je gnjev njegove supruge popustio jutro nakon finala.

- Kad sam se probudila, razmišljala sam malo. Dobro je bilo i do polufinala dogurati – zaključila je Rada.

24sata

Njihovi sinovi nisu se javljali na telefon jer su pola dana prespavali. Naime, nakon što su izašli iz kuće i nakon što je završila emisija uživo, Mika, Giba i Riječanka Tina Šegetin (24), koja je također ispala, krenuli su prema gradu. Završili su u ludom provodu na beogradskim splavovima do ranih jutarnjih sati. Svi troje su spavali većinu dana, a poslije su se uređivali kako bi mogli biti u emisiji uživo superfinala 'Big Brothera'. Tinina sestra Barbara još se natjecala za glavnu nagradu od oko 100.000 eura, a blizanci Mika i Giba nisu htjeli otkriti za koga će navijati. Samo su rekli da svatko od četvero superfinalista, a to su Barbara, Ervin, Darko i Goran, zaslužuju pobijediti. Braća Vasić su u BB kući bili u dobrim odnosima sa svima, pa čak i s Mirjanom (22), koju gotovo nitko nije trpio.

Osim Miroslava, Dragutina i Tine, u finalu je ispala i Zorica Marković (48). Umjesto tulumarenja, ona je otišla kući jer je jedva čekala vidjeti svoju obitelj i dobro se naspavati u svojem krevetu.

Screenshot YouTube

- Ja sam apsolutno moralna pobjednica showa jer sam izašla ista onakva kakva sam i ušla: žena, majka, domaćica. Unatoč svim svađama s nekima, čestitat ću pobjedniku, tko god to bio - rekla je Zorica, koja je jedva čekala vidjeti supruga Simu.

- Ne bih ja bila Zorica da se nisam pošteno isplakala kad sam vidjela muža - rekla je, a jako joj je nedostajala i šestogodišnja kći.

- Simo i moja sestra su pazili na nju, dobro kuhaju pa nije smršavjela u ova tri mjeseca, koliko me nije bilo. Samo sam o tome razmišljala - rekla je Zorica, koja se brinula da dijete dobro jede dok nje nema. Kaže kako joj je kći rekla da joj nije previše nedostajala jer ju je svaki dan gledala na televiziji.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...