Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jack Osbourne ima multiplu sklerozu: Borit ću se s bolesti

None Foto: Pixsell 4

Prije dva mjeseca Jack je postao otac djevojčice Pearl koja je njemu i zaručnici Lisi prvo dijete. Otkrio je da su ga prolazili brojni osjećaji dok je čekao nalaze pretraga

Reality zvijezdi bolest je dijagnosticirana nakon što je izgubio 60 posto vida na desnom oku. Jack Osbourne (26) odlučio se suočiti s multiplom sklerozom i ne dopustiti si da zbog bolesti padne u depresiju. Jack je prije dva mjeseca postao otac djevojčice Pearl koja je njemu i zaručnici Lisi prvo dijete. Za časopis 'Hello' otkrio je da su ga prolazili brojni osjećaji dok je čekao nalaze pretraga. 

- Dobio sam dijete, posao mi ide dobro, razmišljao sam samo o tome zašto mi se baš sad to događa - bio je iskren Jack te dodao kako je prije dva dana postao užasno tužan, ali i da je ubrzo shvatio da s tim neće ništa postići. 

- Takvim stavom samo mogu sve pogoršati. Zato sam odlučio prilagoditi se novonastaloj situaciji - rekao je sin Sharon i Ozzyja Osbourna te dodao kako mu je zaručnica Lisa Stelly velika podrška u ovim trenucima. 

- Jack će morati potpuno promijeniti svoj način života. Treba živjeti zdravije i bez stresa - izjavila je Jackova zaručnica. 

Jack je u prošlosti imao problema s alkoholom i drogom. 

Multipla skleroza utječe na mozak i živčani sustav te uništava 'bijelu' masu središnjeg živčanog sustava. To može dovesti do sljepoće, poremećaja u govoru, može oslabiti mišiće i dovesti do gubitka koncentracije. 

Komentari (13)
  • nažalost,mojoj kolegici koja je tada imala 35 god.nakon jakih glavobolja utvrđena je ista bolest,njoj je bolest oslabila mišiće,nepokretna je potpuno,ne može ni govoriti više....strašno nešto...5 god. se bori s time već.nadam se da će njemu biti u nešto blažem obliku,jer je ovo prestrašno kako je njoj.

    18. 6. 2012,   15:18
  • Još jedan dokaz da novac ne može kupiti zdravlje!!

    18. 6. 2012,   09:42
  • a zašto . . .upita se svatko koga takva ili slićna sudbina snađe. . .

    18. 6. 2012,   12:38