Obavijesti

Show

Komentari 8

Jackson je svijetu ostavio svoje misli na papirićima?

Jackson je svijetu ostavio svoje misli na papirićima?
1

Kralj popa ostavljao si je podsjetnike koji navodno govore o labilnom stanju njegovog uma. Uz to, u porukama se vidi i kako se veseli budućnosti

VIDEO

Michael Jackson je u svojim posljednjim trenucima života ostavio nekoliko poruka na post-it papirićima koje je lijepio po svom ogledalu. Sadržaj poruka mogao bi objasniti što je kralju popa bilo na pameti sve do pred smrt. Ostavio je četiri papirića, neki su mu služili kao podsjetnici, a neki su bili tek zapisane misli.

"TAKO SAM ZAHVALAN ŠTO SAM MAGNET ZA ČUDESA"
Prijatelji vjeruju kako je ova poruka znak da je Michael htio potražiti pomoć zbog svoje ovisnosti o lijekovima. Fraza 'magnet za čudesa' koristi se u američkim grupama za samopomoć poput liječenih alkoholičara, a cilj joj je da posrnuloj osobi vrati samopoštovanje.

"LJUBAV, BEZ NASILJA ZAUVIJEK" I "SJETI SE PREKRASNE BUDUĆNOSTI OBEĆANE ZA SUTRA"
Te dvije misli bile su napisane na istom papiriću, jedna ispod druge. Prva je bila napisana velikim slovima, a druga malim.
- Mislim da ove poruke otkrivaju koliko je Michael bio pozitivan do samoga kraja. On je bio dobronamjeran čovjek koji je vidio dobro u svakome. Poruka o prekrasnoj budućnosti posebno je tužna jer pokazuje kako se veselio uspješnom i sretnom životu - prokomentirao je jedan od Michaelovih prijatelja za britanski News of the World.

"OTPJEVAJ 'WE ARE THE WORLD' NA KONCERTU"
Ova pomalo nevjerojatna poruka je najvjerojatnije podsjetnik samom Michaelu da na londonskim koncertima otpjeva jedan od svojih najvećih hitova.

"NAZOVI TEMPERTONA"
Rod Temperton (62) je britanski producent i autor koji je sa Jacksonom napisao nekoliko pjesama među kojima su 'Thriller' i 'Rock With You'.
- Zabrinjava što je morao ostavljati podsjetnike o tako očitim stvarima kao što su ove, i to usred proba za nadolazeće koncerte. Očito je da su lijekovi koje je uzimao imali veliki utjecaj na njegov um i memoriju - kazao je izvor britanskog magazina koji tvrdi da posljednje dvije poruke pokazuju u kakvom je labilnom stanju bio Michaelov um.

Poruke koje su ranije nađene u Michaelovoj sobi otkrile su njegovu fascinaciju djecom. Na jednoj, priljepljenoj na zaglavlje kreveta pisalo je 'Djeca su nevina', a na drugoj, priljepljenoj na televizor, pisalo je 'Djeca su slatka'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije
Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku