Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jacques H. priznao da nije izdavao račune za nastupe

None Foto: Sanjin Strukić

Pjevač tvrdi da ništa ne skriva. Porezna uprava kreće u provjeru. Kažu da će sve što saznaju o Jacquesovu slučaju ostati porezna tajna

Moje su poslovne knjige otvorene. Nemam ništa za sakriti. Nekoliko sam godina u sustavu poreznih obveznika. Tu dužnost časno obavljam tromjesečnim plačanjem poreza i godišnjom prijavom, napisao je Jacques na blogu. Nekoliko dana prije, na konferenciji za novinare, priznao je da vrtićima i školama nije izdavao račune zbog toga što je porezni obveznik. Karta bi s porezima stajala 30, a ne 20 kuna po djetetu pa bi roditelji tek tad negodovali, rekao je Houdek. Porezna uprava nakon javna pjevačeva priznanja obečala je provesti porezni postupak, a ako se pokaže potrebnim, napravit će i inspekcijski nadzor. Sve što saznaju o Jacquesovu slučaju, kažu, ostat će porezna tajna.
“Nisam bio upoznat s načinom plačanja. Nisam potpisivao nikakve papire niti sam postavljao pitanja u vezi organizacije”, opravdava se pjevač na blogu. Iako je na “pressici” rekao kako je notorna laž da se ograđuje od organizatorice koncerata po vrtićima i školama Daliborke Carević, opet je promijenio mišljenje. “Posjeti vrtićima i školama naplačivali su se 20 kuna u organizaciji s kojom nisam imao veze”, piše.

Komentari (7)
  • ..buco je postao dosadan..

    20. 12. 2007,   21:19
  • Pa dobro debeljko, jel\' si piskio ili si kakio? Bas me zanima jel je roknio onu Daliborku, ili je samo mastrubirao na nju.

    20. 12. 2007,   22:02
  • Da, ostat će porezna tajna... Znamo što to znači.

    20. 12. 2007,   20:25