Obavijesti

Show

Komentari 28

Jacques postao vijest dana u Izraelu: Fokusirajte se na Roka

Jacques postao vijest dana u Izraelu: Fokusirajte se na Roka
3

Na druženju u Tel Avivu mentor Roka Blaževića, pjevač Jacques Houdek, otpjevao je biblijsku pjesmu Katonti na hebrejskom. Oduševio je domaćine, a snimka njegovog nastupa postala je viralni hit

VIDEO

U Izraelu danas kreće 64. natjecanje za najbolju pjesmu Europe, a izvođači iz 41 zemlje odrađuju posljednje probe pred nastup. Naš predstavnik Roko Blažević (19) nastupa deseti druge polufinalne večeri u četvrtak, a s njim je i njegov mentor Jacques Houdek (38) koji će se također pojaviti na pozornici u ulozi back vokala.

Opatija: Roko Blažević predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2019.

Upravo je Jacques ovih dana postao nezaobilazna vijest u izraelskim medijima.

- Kako ovo opisati? Ne znam... Eto, a samo sam prilikom druženja koje su za nas organizirali Veleposlanstvo RH u Tel Avivu i Hrvatska turistička zajednica otpjevao jednu prelijepu biblijsku pjesmu 'Katonti', u čast domaćinima, na hebrejskom... Preko noći ta snimka je postala viralni hit u Izraelu! I to sam nastupio kao dodatak, kao predizvođač da 'popunimo' program i da najavim Roka, plesače Endija i Diega i ostatak delegacije. Ljudi su snimku podijelili u nekom suludo nevjerojatnom broju, mediji su to pokupili, povezali s 'My friend' iz 2017. Eurosong je ovdje u Izraelu ogromna stvar, i eto - otelo se kontroli do te mjere da već dva dana sa svih strana stižu upiti oko 'Katonti my friend singera' - kaže Jacques komentirajući svoj iznenadni uspjeh koji je postigao u Izraelu. 

Srpska predstavnica iskopirala je haljinu Danijele Martinović?
Srpska predstavnica iskopirala je haljinu Danijele Martinović?

Ipak, pjevač i mentor ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika na Eurosongu napominje kako nastupom nije htio dospjeti u 'žižu' zbivanja. Želi da sav fokus i dalje bude na Roku i pjesmi 'The Dream' jer kako navodi, to je sada najvažnije. 

VIDEO

- Zahvalan sam, naravno, ali iznenađen jer se ovakve stvari meni inače ne događaju, nisam to ni najmanje očekivao - istaknuo je Houdek. Svoju iznenadnu popularnost u Izraelu ipak će iskoristiti kako bi dodatno i maksimalno ispromovirao Roka i njegovu pjesmu 'The Dream'. 

- Možda tako zaista od dragih domaćina ovdje u Izraelu dobijemo neke ozbiljnije bodove. Daj nam Bože! - zaključio je Houdek. 

Podsjetimo, naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu, Roko Blažević nastupa u četvrtak, u drugoj polufinalnoj večeri natjecanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:36
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...