Obavijesti

Show

Komentari 30

'Jada i ja smo sretni jer nam je seksualni život jako dobar'

'Jada i ja smo sretni jer nam je seksualni život jako dobar'
11

Dok Jada Pinkett kaže da je za dobar brak najvažnije ne činiti nešto čega biste se mogli stidjeti, njen suprug Will Smith kaže da je seks važniji od svega ostaloga

VIDEO

Zabavite se tijekom sunčanja na plaži, ali i tijekom kišnih ljetnih dana uz naše priče o vječnim ljubavima u Hollywoodu. U serijalu priča donijet ćemo vam pregled najvećih ljubavi glumačkih legendi.

O krahu njihova braka tabloidi pišu barem dvaput mjesečno. Razlozi su svaki put različiti - od preljuba, ljubomore, previše posla i premalo vremena za ljubav, novčanih problema... Ipak, Will Smith (45) i Jada Pinkett Smith (42) sretni su u braku već 17 godina. Napisi o rastavi uopće ih ne uznemiruju, oboje često kažu da žive dan po dan predani obitelji, braku i sebi bez obzira na sve ostalo. 

Kad je 1990. dobio glavnu ulogu u humorističnoj seriji 'Princ s Bel Aira', Willu Smithu pala je 'sjekira u med' jer ga je taj angažman izvukao iz financijske krize u kojoj je bio. Malo je, naime, nedostajalo da bankrotira. 

Na audiciju za ulogu Lise Wilkes, Willove djevojke u seriji, 1994. došla je i Jada. Rekli su joj da je preniska pa je ulogu dobila Nia Long. Ipak, Jada je ostavila snažan dojam na Willa i počeli su se družiti. Smith je u to vrijeme bio u braku sa Sheree Zampino (46). Rastali su se 1995. kad je Will već bio zaljubljen u Jadu.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njegove fore nisu joj bile smiješne

Will i Jada na prvom spoju bili su u Meksiku. Glumac je ispričao da se trudio svim silama da zadivi Jadu koja mu je bila predivna, no nije baš uspijevao. Nije joj, kaže, uopće bio duhovit. 

- Prošle su dvije godine prije nego se Jada uopće nasmijala na neku moju foru. Dugo joj je trebalo da shvati moj humor, no odmah smo se povezali na intelektualnoj razini i to nam je bilo dovoljno - rekao je Will te dodao kako Jada sad misli da je urnebesno smiješan, samo joj je trebalo vremena da ga shvati. 

Trebale su joj dvije godine da se nasmije na moju foru. Sada shvaća moj humor

- Poznavali smo se dosta dugo, no bili smo samo prijatelji. Jedne večeri izašli smo s prijateljima na večeru i tada sam shvatila da Will više nije onaj dječak kojeg sam upoznala, već odrastao i odgovoran muškarac. Počeli smo flertovati i odnos nam je s prijateljskog prerastao u ljubavni - ispričala je Jada. 

Will je Jadu zaprosio u studenom 1997. godine. Vjenčali su se svega mjesec dana nakon toga, na Silvestrovo iste godine. Sudbonosno 'da' izrekli su u tajnosti u Baltimoreu na imanju Cloisters. Jada je na svadbi imala haljinu od svile i baršuna modnog branda Badgley Mischka.

Svoj dom doživljavaju kao utočište

Par zajedno ima dvoje djece - sina Jadena (16) i 14-godišnju kćer Willow. Iz braka sa Sheree Will ima i sina Willarda (22).

Godinama žive na imanju od 100 hektara u Kaliforniji. Imaju svoje jezero, bazen, teniski i košarkaški teren, teretanu, sve što se može zamisliti.

- Will i ja naš dom shvaćamo kao utočište i htjeli smo da što više toga u našem malom raju bude prirodno i izrađeno rukom. Dom nam je nešto što nas povezuje sa zemljom i vraća nas korijenima - opisala je Jada njihovo imanje.

Ne rade ništa čega bi se sramili

Na mnogobrojne napise o vanbračnim aferama ni glumac ni njegova supruga ne obaziru se previše. Jada je u jednom intervjuu tako rekla da je Will njen najbolji prijatelj, njen partner, čovjek s kojim je štošta prošla. Ipak, dodala je, on je svoj čovjek. 

Naš brak funkcionira zato što imamo dogovor

- Will i ja imamo dogovor zahvaljujući kojem naš brak funkcionira. Dogovorili smo se da nećemo raditi ništa zbog čega ne bismo mogli sami sebe pogledati u ogledalu. Will to zna i sam odlučuje kakav čovjek želi biti, to nije odluka koju ja mogu donijeti umjesto njega - rekla je Jada te dodala kako im brak funkcionira već dosta dugo iako je zahtjevno održavati ga dobrim. 

'Dobar seks jako je važan za dobar brak'

Will je puno jednostavnije definirao razloge sretnog braka. Kaže da on i Jada imaju zaista izvanredan seksualni život te da puno komuniciraju. Dobar seks i otvorena komunikacija najvažniji su faktori za uspješan brak, dodaje Smith. Jada kaže da je za sretan brak voljna žrtvovati i karijeru. Odrekla bi se posla, kaže, iste sekunde da primijeti da njen rad narušava odnos sa suprugom. 

Normalno je da Jadu i mene privuku drugi ljudi. Važno je samo da ništa ne učinimo bez dopuštenja

- Jadi sam pred Bogom, obitelji i prijateljima rekao da ću biti s njom dok nas smrt ne rastavi. Ona je jedina žena za mene. Nitko me ne poznaje poput nje, nitko me ne može 'posložiti' kako ona to zna. Ne znam što bi mi bilo koja druga žena mogla ponuditi, a da Jada to nema - rekao je glumac. Dodao je ipak da su on i Jada otvoreni za sve i da se nisu zavjetovali da nikad neće biti ni s kim drugim.

- Jada i ja odlučili smo ne izbjegavati ono što se dogodi prirodno. Normalno je da će i nju i mene privući netko drugi. Važno je ipak da ne poduzimamo ništa unatoč tome. Da se pak Jadi ili meni netko toliko svidi da se želimo seksati, morali bismo dobiti odobrenje - ja od nje i ona od mene - rekao je glumac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'