Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jada je uživala dok je gledala Willa s drugom: Voajerka sam

None Foto: Reuters/Pixsell 3

Jada Pinkett-Smith uopće nije bila ljubomorna dok je gledala vruće seksi scene koje je njezin suprug snimao s 22 godine mlađom ljepoticom Margot Robbie

Nakon skoro 20 godina braka, zgodno je voajeristički promatrati svog supruga s drugom ženom, ali ja sam malo čudna na taj način, rekla je Jada, a Will, koji je stajao kraj nje tijekom intervjua, dodao je da je istina da mu je supruga 'malo čudna'.

Jada Pinkett-Smith (43) komentirala je seksi scene koje je njezin suprug Will Smith (46) snimao s Margot Robbie (24) u njihovom novom filmu 'Focus'. 

Will je već prije rekao kako je imao jako dobru 'kemiju' s Margot tijekom snimanja, a i ona se složila s tim te napomenula da to nije nešto što se može proizvesti nego to imate ili nemate.

Ipak, glumac je priznao i da nije toliko otvorenih svjetonazora kao njegova supruga te rekao da mu nije bilo baš svejedno gledati Jadu u njezinom novom filmu 'Magic Mike XXL' u kojem je ona okružena nabildanim i polugolim striperima.

- Razlika između mog i njezinog filma je ta što su u njezinom filmu svi goli. Bilo mi je to malo previše. Cijelo vrijeme sam razmišljao o tome kako bi se svi trebali malo bolje obući - rekao je Will.

Komentari (14)
  • Eeee baš si Jada...što se nisi ubacila?...:D

    27. 2. 2015,   22:57
  • Odlična u Gothamu, pravo osvježenje!

    27. 2. 2015,   18:11
  • Pošto rade isti posao,mogu se vjerojatno bolje i razumjeti...a možda nisu ni ljubomorni kao neki ljudi!

    27. 2. 2015,   14:05