Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jada Pinkett Smith: Dilala sam drogu kad sam srela Tupaca...

None Foto: Twitter

To govorim jer mnogi vide samo romantičnu priču, ali naš odnos svodio se samo na čisto preživljavanje. Čuvali smo jedan drugome leđa i to nas je spašvalo, rekla je supruga Willa Smitha

Glumica je bila dobra prijateljica s pokojnim glumcem i rekla je kako su se upoznali u groznim okolnostima.

- Nisam nikad nikome ispričala da smo se Pac i ja prvi put sreli kad sam dilala drogu - povjerila se Jada Pinkett Smith (45) u radijskoj emisiji Sway in The Morning.

Supruga Willa Smitha (48) istaknula je da joj se nešto grozno dogodilo, zbog čega je promijenila život.

- Moj i Tupac odnos svodio se na preživljavanje, tako je sve počelo. To govorim jer mnogi vide romantičnu priču, ali radilo se o čistom preživljavanju. U tim groznim uvjetima, čuvali smo jedan drugome leđa i to nas je spašavalo - ispričala je Jada.

Glumica je nedavno iskritizirale biografski film o Tupacu 'All Eyez on Me'. 

- Način na koji su prikazali mene i njega je jako uvredljiv. Istina o nama mi je predragocjena za bilo kakav film - izjavila je Pinkett Smith koja je nedavno rekla i da nikada nije bilo 'intimna' s reperom jer kada su se poljubili, shvatili su među njima nema fizičke privlačnosti. 

Jada je nedavno gostovala i u emisiji Jimmyja Fallona, promovirajući svoj novi film 'Girls Trip'. Na početku emisije pohvalila se da sa suprugom Willom putuje u Hrvatsku te da će se upravo u našoj zemlji Will i njegov kolega iz serije 'Princ iz Bel Aira', DJ Jazzy Jeff ponovno ujediniti nakon dugo vremena. 

Zajedno će nastupati jedino u Poreču te u Londonu. 

Komentari (1)
  • da sam i to dozivjela...Amerikanci znaju gdje je Hrvatska....wooow...do prije par godina smo bili neka simbioza imenom Greesha....a sad smo stvarno najnormalnija drzava na svijetu...

    20. 7. 2017,   21:40