Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Jada Pinkett više ne želi vidjeti Kendall Jenner u svojoj kući'

None Foto: Reuters/Pixsell 4

Spremačici se obraćala svisoka i kolutala očima kad joj je žena pokušala išta reći. Bila je jako nekulturna i Jada smatra da je Kendall užasan snob, kaže prijatelj

Jada smatra da se Kendall ne zna pristojno ponašati i još k tome ima 'dugačak jezik'. Zbog svega toga postala joj je jako antipatična i više je ne želi vidjeti u svojoj kući, rekao je izvor blizak Jadi Pinkett Smith (42) za tabloid Star. 

Kendall Jenner (18) sestra je Kylie Jenner (16) s kojom je Jaden Smith (15) u vezi. Kendall je jednom prilikom sa sestrom tako bila kod njenog dečka i bila je bezobrazna prema ženi koja u njegovoj kući radi kao spremačica. 

- Spremačici se obraćala svisoka i kolutala očima kad joj je žena pokušala išta reći. Bila je jako nekulturna i Jada smatra da je Kendall užasan snob i takvo ponašanje pod svojim krovom ne planira tolerirati - dodao je izvor.

Komentari (12)
  • tak i treba nitko ne smije maltretirati ženu koja ti dom drži čistim

    4. 7. 2014,   22:09
  • tako su odgajane, nije ni čudno, da se tako ponašaju....cijela obitelj je snobovska...ne mogu ih smisliti na tv ili u novinama....užasno su im iritantni, ne samo meni, već i većini amera, gdje im popularnost prilično opada....

    5. 7. 2014,   04:18
  • Ja nista ne razumem o cemu se ovde radi...Jel neki riality show...

    4. 7. 2014,   21:56