Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jagoda impresionirala večerom i prešla u vodstvo: Bilo je super

None Foto: 6

Nikolina joj je dala ocjenu 9 jer u desertu nije baš bilo čokolade, Marin 8 jer mu predjelo nije bilo dobro servirano, a desert nedorečen. Jelica joj je dala ocjenu 8 jer je očekivala više od Jagode, a Zrinka joj je dala 10

Umirovljenica Jagoda Nikolić ugostila je svoje prijatelje u Udruzi branitelja Blatina-Škrape, gdje obično igraju na balote, te im je, osim pripremljenih jela, priredila još niz iznenađenja. Jagoda ima već dovoljno iskustva u kuhinji te je sva jela pripremila, kako kaže, “kao po špagi”.

Foto: promo

Na početku je goste dočekala s domaćim likerom od javora da se svi opuste, a onda je večera mogla početi. Za predjelo je pripremila jelo zvano Žuto-bijeli svijet, što su zapravo bila punjena jaja. Iako se Jelici nije baš svidjelo jednostavno predjelo, Zrinku je oduševilo jer je bilo vrlo ukusno.

Za glavno jelo, imena Topli mantil, poslužila je piletinu umotanu u pancetu i pirjano povrće s kojim su gotovo svi bili zadovoljni. Baš kada su se svi poveselili desertu, Jagoda ih je iznenadila idejom. 

- Idemo baciti partiju na balote da nam se malo jelo slegne pa onda desert! - izjavila je Jagoda. Iako se gosti tome nisu nadali, igra je bila zabavna, a jedini muškarac u društvu, Marin, uspio je pobijediti djevojke. Za nagradu, svi su dobili Jagodin desert od biskvita, kreme i čokolade. I dok je Zrinki to bio najbolji biskvit koji je probala, ostale kandidate kolač baš i nije oduševio.

Foto: promo

- Volim slatko, ali ovo mi je bilo bez veze - priznala je Jelica bez dlake na jeziku, koja Jagodi nije ništa zamjerila jer je sve nedostatke u jelu nadoknadila dobrom atmosferom i veselim raspoloženjem. Jagoda je večer privela kraju uz čašu pjenušca i pjesmu pa je red došao i na ocjene.

Nikolina joj je dala ocjenu 9 jer u desertu nije baš bilo čokolade, Marin 8 jer mu predjelo nije bilo dobro servirano, a desert nedorečen. Jelica joj je dala ocjenu 8 jer je očekivala više od Jagode, a Zrinka joj je dala 10.

Foto: promo

- Jagoda me ugodno iznenadila i sve je bilo pun pogodak! - pohvalila ju je Zrinka.

Tako je za svoju večeru Jagoda osvojila visokih 35 bodova i time prešla u vodstvo. Hoće li ostati visoko na ljestvici ili će je već sutra netko “prešišati”, pogledajte u srijedu u 21 sat kada večeru priprema Zrinka.

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Komentari (2)
  • Vecera na selu na Blatinama?

    12. 6. 2019,   14:15