Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jako sam romantičan, volim darivati za Božić i raditi kolače

None Foto: Privatni album 14

Jurenec je nedavno otkrio da je imao priliku sudjelovati u njemačkom showu 'Bachelor', ali je to na kraju ipak odbio. Razlog je, kako kaže, taj što ga mnogo više zanimaju Hrvatice, dok mu se djevojke iz Njemačke baš i ne sviđaju...

Goran Jurenec (38) u novom reality showu 'Gospodin Savršeni' traži savršenu ženu, a u vili ih je ostalo još samo 12. Čini se kako su mu Hrvatice puno draže od Njemica...

Foto: Instagram/orijent

U nedavnom intervjuu za Story, Jurenec je otkrio da je imao priliku sudjelovati u njemačkom showu 'Bachelor', ali je to na kraju ipak odbio. 

- Tada sam tek bio izašao iz duge veze, a i htio sam se posvetiti glumi. Sudjelovanje u showu 'Bachelor' u Njemačkoj na neki te način obilježi i svi te prepoznaju po tome. Naposljetku me zanimalo kako isti show izgleda u Hrvatskoj i prihvatio sam sudjelovanje u ovoj ludoj avanturi - priznao je za Story.

Foto: Instagram/orijent

Jurenec je priznao da mu je fizički izgled kod djevojaka jako važan, ali ipak nije presudan. Za sebe kaže da nema određeni tip žene koja mu se sviđa, ali na djevojkama uvijek najprije primijeti osmijeh i oči. 

- Romantičan sam toliko da me sram to i priznati. Obožavam, primjerice, kad za Božić zajedno pripremamo kolače, kada razmjenjujemo darove - prenosi Story.

Foto: Instagram/orijent

S obzirom na to da je atraktivnog izgleda i bavi se manekenstvom, priznaje da je u prijašnjim vezama imao problema s ljubomornim djevojkama.

- Kao i svatko, imao sam svakakvih iskustava, i lijepih i dramatičnih, bolnih. Kada sam bio zaljubljen, mislio sam da letim kroz život, a osjećao sam i neki kamen koji je tako dugo ležao na meni. Jedna mi je veza pukla zbog ljubomore, jer tadašnja djevojka nije mogla prihvatiti moj način života. Shvatio sam da trebam biti muškarac koji će partnerici pružiti sigurnost, da se osjeća dobro u svojoj koži - rekao je Jurenec za Story. 

POČINJE SHOW Gospodin Savršeni: 'Jedna mi je cura odmah zapela za oko'

U mlađim danima, Jurenec je sudjelovao u mnogim snimanjima i već se tada trudio odlično izgledati. Jedna od snimki s YouTubea prikazuje mladog Gorana kako se maže maslinovim uljem i, naravno, netko to sve snima. 

- Da, to je tajna iz Hrvatske. Svježe masline... - govori u videu koji dosad ima 10 tisuća pregleda.

Komentari (11)
  • i svizac je tako nešto slično rekao

    27. 11. 2018,   18:35
  • Stalno spominje vezu koja je pukla zbog njene ljubomore- ocito prva i zadnja sa curom🌈

    27. 11. 2018,   19:33
  • Ja sam danas došao u pekaru i kad me prodavačica upitala što želim,ja sam joj rekao-Ništa ,ništa,samo razgledavam malo

    28. 11. 2018,   11:02