Obavijesti

Show

Komentari 2

Jakov i Lovro idu u istu školu: 'Navijamo jedan za drugoga'

Jakov i Lovro idu u istu školu: 'Navijamo jedan za drugoga'
4

Učenik Grafičke škole u Zagrebu pozornicu u showu dijeli s kolegom iz školskih klupa Lovrom Dokićem (17). Njih dvojica izabrani su među tisućama kandidata u top 60 onih koji imaju priliku nastupiti pred žirijem

VIDEO

Jakov Peruško Rihtar (17) u showu 'Zvijezde ljetni hit' očarao je žiri i publiku pa je prema anketi RTL-a, koji prikazuje show, dobio daleko najviše glasova gledatelja koji smatraju da je najbolji kandidat. Naime 1163 glasova dobio je Jakov, a prvi kandidat iza njega tek 251.

- Moram priznati da sam iznenađen tolikim brojem glasova i velikim odazivom. Ovom prilikom još jednom zahvaljujem svim gledateljima showa koji su glasali za mene i sve ih pozdravljam - rekao nam je Jakov kojem je sudjelovanje u showu bilo 'neopisivo'. 

'Podržavaju nas i profesori i frendovi'

Učenik Grafičke škole u Zagrebu pozornicu u showu dijeli s kolegom iz školskih klupa Lovrom Dokićem (17). Njih dvojica izabrani su među tisućama kandidata u top 60 onih koji imaju priliku nastupiti uživo pred žirijem.

- Lovro i ja se znamo iz škole, on je izvanredan dečko i pjevač. Naravno da smo si međusobna podrška i navijali smo jedan za drugoga. Obojica smo dobili ogromnu podršku, kako profesora, tako i naših frendova iz škole - govori nam Jakov koji ima i svoj bend Adelfi. 

- Do sada smo nastupali u Saxu, Močvari, Mr Q, Glazbena kuća na Bundeku gdje ujedno i redovito imamo probe - kaže nam miljenik publike i dodaoje kako su kao i svi mladi bendovi krenuli s obradama pjesama, ali sve više izvode i svoje autorske pjesme. 

- Pripremamo materijal za naš album prvijenac. Do sada već imamo dvije pjesme koje smo dovršili u studiju, te uskoro očekujemo lansiranje prvog singla.  Gitare sviraju moj brat Vladimir Peruško Rihtar, te Lovro Ohlhofer. Za bubnjevima je Dorian Pritchard Scholz, bas gitaru svira Sandro Sušanj, a za klavijaturama je naš prijatelj iz Makedonije Martin Namichev - kazao nam je Rihter Peruško koji je još prije prvog nastupa u showu rekao da bi volio imati duet s Brankom Đurićem Đurom (55) iako mu je član žirija nakon prvog nastupa rekao da zvuči kao imitacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lovro prdne+Jakov miriše=Funk

A post shared by Adelfi (@adelfi_zg) on

 - Ništa se nije promijenilo, to je ostala moja želja. Đuro je izuzetan i duhovit lik, mislim da bismo nas dvojica odlično funkcionirali na bini - rekao nam je Jakov.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane