Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'James Bond': Daniel Craig ne odustaje, snima još dva filma?

None Foto: 24sata/Show 5

Nakon što je otkriveno da agenti traže lokaciju za snimanje 25. Jamesa Bonda u Dubrovniku, još nam dolazi interesantnih detalja o tom serijalu. Craig izgleda ostaje Agent 007

Premda još nije službeno potvrđeno, kako niti od strane trenutačnog Jamesa Bonda, Daniela Craiga niti od njegovog agenta da će Craig nastaviti biti Bond, ipak je trenutačno mišljenje javnosti da Craig ne odustaje od uloge. Naredni, 25. film po redu trebao bi u kina doći tijekom studenog 2019. godine, čime je čini se potvrđeno da 'Spectre' nije film kojim se Daniel Craig pozdravlja s publikom.

Foto: Twitter/Screenshot

A prema novim glasinama, uz taj film Craig bi se ulozi trebao vratiti i u 26. filmu u serijalu. Kako se priča, producentica Barbara Broccoli bila je ključna za nagovaranje Craiga da nastavi Bondovu avanturu u još dva filma. Po svemu sudeći, drugi film bi mogao biti prerada klasika 'U službi Njezina Veličanstva', u kojem je prvi i jedini put glumio George Lazenby.

Foto: Twitter/Screenshot

Potvrda gore rečenog se čeka, a u međuvremenu spomenimo da se 25. po redu film o u slavnom agentu 007 odvija i u Hrvatskoj. Radni naziv filma je 'Shatterhand', a u istom bi se Daniel Craig (49) trebao boriti protiv slijepog negativca.

Tema: FILM

Komentiraj, znaš da želiš!