Obavijesti

Show

Komentari 24

James Cameron otkrio: Četvrti i peti 'Avatar' možda ne dolaze

James Cameron otkrio: Četvrti i peti 'Avatar' možda ne dolaze
2

Iako je bombastično izjavljivao kako ćemo dobiti filmove koji su skuplji od proračuna nekih država, James Cameron se počeo malo predomišljati oko svojih komentara

VIDEO

Premda je godinama najavljivao cijeli serijal filmova iz svijeta 'Avatara', James Cameron baš više i nije uvjeren toliko da ćemo vidjeti sva četiri najavljena filma.

Kako je prošle godine redatelj rekao, nakon 'Avatara 2', koji u kina možda stiže u prosincu 2020. godine, dolaze još tri filma. Trojka stiže točno godinu dana kasnije u prosincu 2021., četvorka u prosincu 2024. godine, a kraj serijala se očekuje u prosincu 2025. godine.

Snimanje filmova iz 'Avatarove' kategorije nevjerojatno je skupo, a povrat novca nije zagarantiran. O tome je i sam Cameron imao što za reći.

- Priznajmo, ako drugi i treći 'Avatar' ne zarade dovoljno novca, četvorke i petice neće biti - rekao je filmaš.

Cameron se kasnije osvrnuo i na snimanje filmova te na način kako su povezani.

- To su u potpunosti zasebni filmovi. Jedna priča provlači se kroz sve filmove, ali svaki je kompletan za sebe - dodao je redatelj.

No pitanje koje je ostalo nakon tog komentara u zraku jest kako točno planira ne snimiti četvorku i peticu, ako ne bude dovoljno novca, kad se svi filmovi simultano snimaju.

U novim 'Avatarima' vidjet ćemo ista lica koja smo vidjeli i u prvom filmu. Tako su glumci i glumice iz prvog filma, Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang (čiji lik je poginuo u filmu), Sigourney Weaver te Joel David Moore svi potvrdili svoje nastupe u nastavcima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode