Obavijesti

Show

Komentari 0

Jamiroquai glavne zvijezde Sea Dance Festivala u srpnju!

Jamiroquai glavne zvijezde Sea Dance Festivala u srpnju!
1

Sea Dance festival bit će održan od 15. do 17. srpnja 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstavit će savršen završetak osmodnevne Exit avanture koja počinje 11. lipnja

VIDEO

Jedno od najvećih glazbenih imena današnjice, razigrani Jamiroquai, na čelu s ekstravagantnim pjevačem Jay Kayem, bit će glavne zvijezde Sea Dance festivala, koji će se od 15. do 17. srpnja održati na jednoj od najljepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve. Nakon više od dvadeset godina uspješne karijere, 25 milijuna prodanih albuma, osvojene Grammy nagrade i jednog od najposećenijih  koncerata u povijesti EXIT festivala, Jamiroquai se pridružuju EXIT avanturi sa svojim bezvremenskim hitovima "Virtual Insanity", „Cosmic Girl“, „Love Fool“, „Little L“, „Corner of the Earth“ i mnogim drugim.

Sea Dance festival bit će održan od 15. do 17. srpnja 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstavit će savršen završetak osmodnevne EXIT AVANTURE koja, povodom 15. izdanja EXITa, počinje 11. lipnja na ROCK@EXIT festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastavlja se na istom mjestu 10-13. srpnja na EXIT festivalu, nakon čega se ljetni tulum seli na Jadransku obalu.

Glavna pozornica Sea Dance Festivala, kapaciteta 30.000 ljudi, u tri dana predstavit će publici tri omiljene scene sa EXITa! Na glavnoj pozornici Sea Dance festivala prvog dana gostovat će Main stage EXITa, a glavne zvijezde bit će Jay Kay Jamiroquai! U srijedu, 16. srpnja, na drugi dan festivala, na Sea Dance glavnoj pozornici predstavit će se poznati EXIT X-Bass program, koji se, drugu godinu zaredom, realizira s najznačajnijom platformom za promociju bass muzike na svijetu, slavnim UKF-om. Osim bass velikana, u srijedu će na glavnoj sceni gostovati i  predstavnici EXITovoj publici omiljene Fusion pozornice (druge najveće live pozornice na festivalu). 

Konačno, u četvrtak, 17. srpnja, zvijezde glavne pozornice SEA DANCE festivala bit će gladijatori s poznate EXITove Dance Arene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U tri dana glavna pozornica SDF-a predstavit će tri stagea EXITa, međutim to nije sve! Ovom prilikom najavljujemo još tri pozornice na SEA DANCE festivalu!

Morskom izdanju EXITa pridružuju se još i REGGAE STAGE, spiritualna duša EXIT festivala, LATINO STAGE, rezerviran za egzotične plesove, ali i SILENT DISCO, najbolja festivalska zabava, plesanje sa slušalicama na dvije frekvencije do zore!

Kamp Sea Dance festivala, smješten pored same obale mora, bit će organiziran u zoni festivala, između Glavne pozornice i plaže. Kamp će biti otvoren od 14. do 22. srpnja.

U prodaji su ulaznice za EXIT AVANTURU sa pretprodajnom cijenom od 525 kn. Ulaznica za EXIT AVANTURU uključuje četvorodnevnu ulaznicu za EXIT FESTIVAL 2014 i trodnevnu ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL 2014. 

NEMAŠ KARTU? IMAŠ PRIJATELJE! Na 5 kupljenih kompleta za EXIT AVANTURU dobivate 1 gratis, kao i karte za Queens Of The Stone Age besplatno za sve! Više na linku: http://www.exitfest.org/sr/news/nemas-kartu-imas-prijatelje-0 

U prodaji je i trinaestodnevni EXIT AVANTURA PAKET po cijeni od 1.410 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život