Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Janjić otkazala predstavu i u pratnji Nižetića došla na party

None Foto: Matija Habljak/PIXSELL 4

Voditelji BAT-ovog eventa su bili Marijana Batinić i Ivan Šarić, a najviše pozornosti je izazvala trudna Nataša koja je morala otkazati predstavu Pijani u Gavelli 'jer joj beba ne dopušta'...

Glumica Nataša Janjić (36), koja je nedavno za časopis Story potvrdila da je u vezi i da sretni par čeka prvu bebicu, je došla u pratnji prijatelja pjevača Luke Nižetića na zagrebački party.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nataša i Luka su večeras 'zapartijali' na kocertu Maksima Mrvice na Zagrebačkom velesajmu. Voditelji BAT-ovog eventa na kojem su prezentirali veliku tehnološku inovaciju su bili Marijana Batinić i Ivan Šarić, a najviše pozornosti je izazvala trudna Nataša koja je morala otkazati predstavu Pijani u Gavelli 'jer joj beba ne dopušta'.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Ortoped Nenad Medančić (35) iz Pazina, koji je prema pisanju Tportala otac Natašinog djeteta, nije došao na ovaj event sa svojom navodnom partnericom. 

Foto: Matija Habljak/PIXSELL VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Komentari (18)
  • Ružne noge!

    7. 9. 2018,   21:50
  • Opet ova danas? Sad dok ne rodi i ne silazi sa 24 sata.

    7. 9. 2018,   21:44
  • ja sam klikno da si malo Natašicu pogledam ali mi svu pažnju oteo ovaj kepec u dimijama.....pa ljudi jel to stvarno normalno izgleda ili sam ja totalno otišo u ku..c ????

    8. 9. 2018,   06:42