Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nataša: 'Nenada i mene spojili su Marijana Batinić i njen muž'

None Foto: Pixsell/Danijel Berkovic/Privatni album 6

Primila sam mnogo čestitki od kolega uz šalu da mi je već bilo i vrijeme, otkrila je Janjić. Nataši su prvi mjeseci trudnoće prošli dobro, osjećala je samo umor te je bila emotivna više nego inače

Upoznali su nas zajednički prijatelji Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina, ispričala je Nataša Janjić (36) za Story. Otkrila je kako su nju i dečka, ortopeda Nenada Medančića (34), s kojim je trudna, Batinić i i njezin muž htjeli spojiti jer su bili sigurni da su stvoreni jedno za drugo. 

Foto: Dario Šimović/Facebook

Glumica je rekla kako se već prve večeri pokazalo da su njihovi prijatelji bili u pravu. Istaknula je da je sve počelo simpatično i spontano nakon upoznavanja te su se jednostavno trenutačno prepoznali i svidjeli jedno drugome.

PAZINJANIN NENAD Nataša Janjić trudna: Glumica je u sretnoj vezi s ortopedom...

No Nataša nije htjela otkriti čime ju je točno Nenad osvojio. Glumica i ortoped odlučili su tajiti svoju vezu, a tijekom ljeta su provodili vrijeme izvan Hrvatske, odnosno u Toskani, Rimu, Barceloni i Costa Bravi. Nenad je sve zabilježio fotoaparatom, a fotografije iz Barcelone podijelio je na svom Instagramu. Ipak, na njima nisu on i Janjić jer su tajili vezu od javnosti. 

- Pritisak javnosti meni je bio pretežak sve ove godine, a Nenad nije javna osoba i priroda njegova posla je ozbiljnija od mog. Htjeli smo zaštititi privatnost jer je zaista lijepo i jedino ispravno kada je intimni život izvan javne sfere - objasnila je glumica čije su prošle veze počinjale i završavale 'pred očima javnosti'. Nataša kaže da unatoč prijašnjim ljubavnim iskustvima nije prestala vjerovati u ljubav za koju tvrdi da ne počiva na mitu o boli. 

Foto: Instagram/orijent

- Ljubav ne boli, a nas dvoje odmah smo to shvatili i odlučili da želimo zasnovati obitelj. Trudnoća nas nije iznenadila - istaknula je. Glumica je ispričala kako je zbog preporuke liječnika prestala igrati u zahtjevnim kazališnim predstavama u zagrebačkom kazalištu Gavella te je otišla na bolovanje početkom rujna. Bebu očekuju u veljači. 

Foto: Matija Habljak/Pixsell

- Primila sam mnogo čestitki od kolega uz šalu da mi je već bilo i vrijeme - otkrila je Janjić reakcije kolega. Nataši su prvi mjeseci trudnoće prošli dobro, osjećala je samo umor te je bila emotivna više nego inače. 

JAVNO POTVRDIO VEZU Dečko Nataše Janjić objavio je zajedničku fotku: 'Moje si sve'

Glumica kaže kako joj je Nenad bio potpora u tim, kako ih naziva, usporenim danima. Trenutačno s dečkom uređuje zajednički stan u Zagrebu u koji se žele useliti što prije. 

Foto: Borna Filic/PIXSELL

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Komentari (41)
  • A i ovoj je kilometraza poprilična..

    12. 9. 2018,   09:03
  • tko su ovi ljudi i kog boli rac

    12. 9. 2018,   08:50
  • jako su stvoreni jedno za drugo, do godine u ovo doba vise nece biti skupa

    12. 9. 2018,   08:42