Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Janko imao najboljeg navijača: Gospon sin posjetio me u uredu

None Foto: Instagram

Glumac je pozirao sa sinom s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti. U prosincu 2018. ga je odveo na koncert Urbana i objavio fotografiju, a obožavatelji su mu tad pisali da je sin zgodan na oca

Glumac Janko Popović Volarić (38) vodio je show 'Ples sa zvijezdama', a nakon prikazivanja posljednje epizode na Instagramu se pohvalio da ga je na setu posjetio sin David (20).

- Ja sam na finalu ipak imao najboljeg navijača. Gospon Sin se udostojio pohoditi oca u uredu - napisao je glumac pored fotografije na kojoj pozira sa sinom s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti. U prosincu 2018. ga je odveo na koncert Urbana i objavio fotografiju, a obožavatelji su mu tad pisali da je sin zgodan na oca. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO:Popović Volarić glasi za jednog od najzgodnijih domaćih glumaca, pa zato nije ni čudno što je taj isti šarm naslijedio i David koji ipak nije krenuo očevim stopama. Umjesto glume, njega više zanima glazba. Iako je David Jankov jedini sin, naš glumac u medijima redovito naglašava kako bi želio imati barem još jedno dijete.

Foto:

POLUGOLA LJEPOTICA: Tko je žena koja je u kupaćem kostimu prekinula finale Lige prvaka?

Komentari (40)
  • A što ne volim muškarce sa ovim bradurinama, zar oni stvarno misle da je to lijepo i cool. Ajde ona bradica održavana, ali ovo..... Njih dvojica kao da su zamijenili uloge, tata mlađi i zgodniji od sina.

    4. 6. 2019,   12:01
  • Sin brije na mudžu

    4. 6. 2019,   11:55
  • Sin nije na tatu jer je tata zgodan, elegantan i baš čeče, a sin ko da je upravo stigo iz Sirije!

    4. 6. 2019,   14:17