Obavijesti

Show

Komentari 32

Janković: Kandidati moraju biti dorasli izazovu za 100.000 kn

Janković: Kandidati moraju biti dorasli izazovu za 100.000 kn
7

Od kandidata se u ovoj fazi showa očekuje sposobnost kuhanja po receptu u kojem su navedene namirnice dok popis pripreme piše u natuknicama

VIDEO

Osam parova je podijeljeno u dva tima, koje vode prijateljice Andrea i Barbara te par Nikolina i Otto nakon što su prošlog tjedna prikupili najviše bodova. Budući da je iza kandidata polovica sezone showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', od njih se očekuje sposobnost kuhanja po receptu u kojem su navedene samo namirnice, dok popis pripreme piše u natuknicama. Kandidati će takav zadatak dobiti u ovoj epizodi, kada će vođe timova podijeliti kuverte na kojima je napisan samo naziv jela.

- Za 100.000 kn natjecatelji bi trebali biti dorasli ovom izazovu, budući da se uskoro prikazuje 50. epizoda. Nas u žiriju više apsolutno ništa ne zanima, kandidati moraju dokazati da su spremni, da žele i znaju kuhati - ističe Mate Janković koji u ovoj fazi showa očekuje samo odlična jela.

Da je zadatak zanimljiv i poprilično težak, dokazuje i napetost među kandidatima. Dok vođe tima 'Ribice', Andrea i Barbara, kalkuliraju kome će dati koju kuvertu, Nikolina i Otto sebi ostavljaju onu za koju smatraju da sadrži najteži recept, a Vjeko iz tima 'Zlatno prase' je uvjeren da se među receptima krije zamka.

- Ma, je li ovo zamka? Imam čudnu smjesu kojom punim meso. Ima u receptu šema, prevara! Svašta se događa na setu, u tim receptima je uvijek neka caka - kaže Vjeko koji ne vjeruje žiriju kada mu kaže da su recepti točni, samo što 'nisu objašnjeni u tančine'.

Hoće li natjecatelji profitirati od kalkuliranja i hoće li Vjeko naći 'zamku', doznat ćemo večeras u 21:05 sati, kada se na RTL-u prikazuje nova epizoda kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...