Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jaredu su depilirali obrve zbog uloge: Žene, osjećam vašu bol

None Foto: Profimedia 6

Glumcu su zbog uloge transvestita u novom filmu voskom depilirali obrve, noge i pazuhe. Jared Leto je nedavno na filmskom setu snimljen odjeven poput žene

Zbog uloge HIV pozitivnog transvestita u filmu 'The Dallas Buyers Club', glumac je morao pristati na depiliranje obrva. Svoj novi izgled Jared Leto (40) pokazao je u ponedjeljak navečer na 22. dodjeli nagrada Annual Gotham Awards u New Yorku. Crvenim tepihom prošetao je zalizane kose u crnom izdanju kojeg je upotpunio naočalama. Zvijezda nekadašnje popularne serije 'I to mi je neki život' te je večeri imao razloga za slavlje, pripala mu je nagrada za njegov dokumentarni film 'Artifact'.

Sa snimanjem novog filma 'The Dallas Buyers Club' nedavno je započeo u Louisiani. U filmu glume i Matthew McConaughey, koji je drastično smršavio zbog uloge HIV pozitivnog Rona Woodroofa, i Jennifer Garner. Prošli tjedan je snimljen na filmskom setu odjeven poput žene.

- Žene, osjećam vašu bol. Danas sam naučio: Ljepota je bol - poručio je ženama na Twitteru ispod fotografije na kojoj mu skidaju obrve voskom.

Osim depiliranih obrva, objavio je i fotografiju tijekom depiliranja pazuha i dodao da je zbog nove uloge morao depilirati i noge.

Komentari (15)
  • tebi su platili da to uradis, a mi jos placamo da nama urade :) kako to tek boli

    27. 11. 2012,   13:18
  • iss, s voskom? što nisu koristili "kleopatrin" med, to bar manje boli i nema tolike iritacije

    27. 11. 2012,   14:21
  • Šta ih nije moga obrijat? Kako bi mi inače znali za njegov film da ne kenja o boli...

    27. 11. 2012,   13:08