Obavijesti

Show

Komentari 46

Jasmin Stavros je završio u gipsu: Za sve je kriv taj lajavi pas

Jasmin Stavros je završio u gipsu: Za sve je kriv taj lajavi pas
9

STAKI GURA DALJE Ne znam kakav Bog ima plan za mene, ali koncerte ne mislim odgađati, natrag sam za deset dana, javio nam se iz bolnice sa slomljenom rukom Stavros

VIDEO

Vozio sam bicikl, pas je istrčao i počeo režati i lajati na mene. Zakočio sam, pao i slomio lijevu ruku, rekao nam je Jasmin Stavros (63). Pjevač je u Jastrebarskom s bicikla pao na beton i mislio je da se samo natukao. Supruga i prijatelji odmah su ga odvezli u bolnicu, gdje su mu stavili gips. Jučer je bio na operaciji i vjeruje da će se brzo oporaviti.

Za četiri minute bubnjanja u pjesmi 'Julie' kupio sam si stan
Za četiri minute bubnjanja u pjesmi 'Julie' kupio sam si stan

- Sportski sam tip i u odličnoj sam kondiciji. Svaki dan trčim, igram tenis, vozim bicikl. Siguran sam da će to utjecati na brzinu oporavka. Za deset dana ponovno ću na pozornicu - kaže. Obožavatelji su se zabrinuli hoće li Stavros moći na već dogovorenu turneju po Americi. Pjevač ih umiruje i kaže da turneju neće odgađati.

Želi pjevati što prije: Pjevač i u bolnici razmišlja o nastupima i odbija mogućnost da se bilo koja svirka mora otkazati. Američka turneja nije upitna
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne znam kakav plan Bog ima sa mnom, zašto me stavlja na tolike kušnje, ali prepuštam se njegovoj volji. Vjerujem da će sve biti u redu i da se dogovoreni koncerti neće odgađati - rekao je Stavros, koji će zbog ozljede ipak morati odgoditi snimanje spota za pjesmu 'Momačka večer', koju pjeva u duetu s Duškom Lokinom (75). 

Ima dogovorene koncerte kojima promovira zadnji CD 'Duga je noć'. Paralelno s izlaskom albuma snimio je u Jastrebarskom spot za naslovnu pjesmu 'Duga je noć'. Rajko Dujmić (63) je prije pet godina napisao glazbu za tu pjesmu i tad rekao Stavrosu: 'Sad nije zanimljiva, ali će za pet godina biti prava bomba'. 

Kad ju je snimio, Stavros je Dujmića nazvao vizionarom. Skladatelj mu je i ranije govorio da ima posebnu boju glasa i da mora pjevati. Tri godine prošlo je prije nego što je Stavros prihvatio Dujmićevu ponudu. Tog ljeta bio je na brodu s obitelji i odlučio.

- Pala je jedna zvijezda, a ja sam rekao ženi: ‘Postat ću pjevač’. Pitala me jesam li lud. Drugi dan sam zvao Rajka iz pošte i rekao da ću biti pjevač. Napravili smo probne snimke i krenuo sam - kaže. Danas je Stavros pjevač A lige.

Grdović, Pejaković i Stavros u novoj himni za razbijanje čaša
Grdović, Pejaković i Stavros u novoj himni za razbijanje čaša

Iako će za koju godinu proslaviti pola stoljeća na estradi, i danas uživa u svome poslu. Bez problema pjeva tri-četiri sata.

- Meni je drago kad se ljudi vesele. Žao mi ih je ostaviti pa produljim još pola sata. Pa opet produljim za par pjesama, pa putnu za kraj - smije se glazbenik. O mirovini ne razmišlja jer se više nikome ne treba dokazivati nego pjeva za vlastiti gušt.

- Uvijek imam samo jedan problem - koju pjesmu ne otpjevati na koncertu - kaže Jasmin.

Za CMC festival sprema poseban nastup koji će uključivati klapu. Pjesma 'Pita C.I.A, pita policija' je, kaže, zafrkantska i zanimljiva. Na festival će doći i Mladen Grdović (59), s kojim Stavros i Zlatko Pejaković (67) pjevaju kao Tri mušketira. I privatno su veliki prijatelji.

- Bili smo Grdović i ja nedavno u Sloveniji. Koncert je trajao šest sati. To je bio pravi urnebes - rekao je glazbenik, poznat po tome što uvijek teška srca napušta pozornicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...