Obavijesti

Show

Komentari 25

Jasmin Stavros: Svetog Ante se sjetim kad izgubim stvari...

Jasmin Stavros: Svetog Ante se sjetim kad izgubim stvari...
9

'Ja sam stalno na putu i dogodi se da izgubim neku stvar. Zazovem svetog Antu i nevjerojatno, ali sjetim se mjesta gdje bih mogao tražiti i nađem to', kaže pjevač

VIDEO

Vjernici slave svetog Antu. Poznati Hrvati ekskluzivno za 24sata progovorili su o tome što za njih predstavlja ovaj dan te kako ga obilježavaju. Svjedoče i o djelima jednog od najpoznatijih svetaca Katoličke crkve. U četiri nastavka donosimo vam priče osoba s hrvatske estrade koji su nam progovorile o tome kako ih sveti Ante nikad nije napustio, ali i da mu se svakodnevno mole. Pročitajte svjedočanstva vjere Simone Mijoković, Blanke Vlašić, Tatjane Tajči Cameron i Jasmina Stavrosa.

Pjevač Jasmin Stavros (64), za svetog Antu zna još od malih nogu.

Zagreb: Andrea Šušnjara i Jasmin Stavros nastupit će u Splitu na Adventu i Novoj godini

- Za mene je sveti Ante veliki svetac, još kad sam bio mali, dok me odgajala baka, stalno ga je u pomoć zvala. Nisam razumio zašto ona to radi, ali sad kad sam odrastao, sve mi je jasno. Čitao sam puno knjiga o njemu i gledao filmove, on je svašta prošao - kaže Stavros.

Stavros o izgledu: Ne koristim botoks, na meni je sve prirodno
Stavros o izgledu: Ne koristim botoks, na meni je sve prirodno

Priznaje da mu je Isus uzor i da vjera u njega ima veliko značenje. Redovito odlazi na duhovne obnove i hodočašća, a svetom Anti moli se jer je on branitelj potlačenih i uvijek pritekne u pomoć.

- Njega se često sjetim kad izgubim stvari. Ja sam stalno na putu, od jednog koncerta do drugog i dogodi se da izgubim neku stvar. Zazovem svetog Antu i nevjerojatno, ali sjetim se mjesta gdje bih mogao tražiti i nađem to. Kao da je uvijek tu za mene i uvijek je spreman pomoći, što god da mi se nađe na putu - govori nam Stavros.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:47

Na misu ide svakodnevno i ne obazire se na zle jezike koji se tome izruguju.

Zdravka Soldo

- Kad malo razmišljam, u zadnje vrijeme se često događa da idem na mise baš u crkve svetog Ante. Znam da je on uvijek tu za mene i zato sam pobožan. U mom životu bilo je i dobrih i loših trenutaka, ali on me nikad nije napustio - zaključuje Staki.

Jasmin Stavros zavrsio je snimanje spota za pjesmu "Na planini"

Duhovne obnove i svakodnevna molitva daju mu snagu da se odupre Sotoni, koji, kako kaže, uvijek vreba.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:26
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu