Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jasminu Stavrosu su liječnici operirali lijevu ruku 90 minuta

None Foto: Privatni album 9

Pjevač želi pjevati što prije i vjeruje da će za desetak dana biti na pozornici. Odbija mogućnost da se bilo koja svirka mora otkazati, a njegova američka turneja nije upitna

Doktori kažu da se dobro oporavljam, rekao nam je Jasmin Stavros (63). Pjevaču su liječnici uspješno operirali slomljenu ruku.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Operacija je trajala sat i pol, a Stavrosa su pustili na kućnu njegu. Ipak, uvjeren je kako će za desetak dana ponovno biti spreman za pozornicu. 

- Hvala mom doktoru Vlahoviću i doktorici Čizmić te mom prijatelju Hrvoju Buvi - kaže Staki. Zahvalan je i ostatku osoblja zagrebačke Tramatološke bolnice, koji su, kaže, i više nego profesionalno odradili svoj posao.

Pjevač je pao s bicikla nakon što ga je preplašio pas koji je istrčao te počeo lajati i režati na njega. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

- Zakočio sam, pao i slomio lijevu ruku - rekao je Stavros. Pjevač je u Jastrebarskom s bicikla pao na beton i mislio je da se samo natukao. Supruga i prijatelji odmah su ga odvezli u bolnicu, gdje su mu stavili gips. Pjevač se inače bavi mnogim sportskim aktivnostima. 

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

 - Sportski sam tip i u odličnoj sam kondiciji. Svaki dan trčim, igram tenis, vozim bicikl. Siguran sam da će to utjecati na brzinu oporavka - ističe Stavros. Obožavatelji su se zabrinuli hoće li pjevač moći na već dogovorenu turneju po Americi. Stavros ih umiruje i kaže da turneju neće odgađati.

REŽAO JE NA NJEGA Jasmin Stavros je završio u gipsu: Za sve je kriv taj lajavi pas

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

- Ne znam kakav plan Bog ima sa mnom, zašto me stavlja na tolike kušnje, ali prepuštam se njegovoj volji. Vjerujem da će sve biti u redu i da se dogovoreni koncerti neće odgađati - rekao je Stavros, koji će zbog ozljede ipak morati odgoditi snimanje spota za pjesmu 'Momačka večer', koju pjeva u duetu s Duškom Lokinom (75). 

JASMIN STAVROS: Za četiri minute bubnjanja u pjesmi 'Julie' kupio sam si stan

Foto: Denis Lončar/privatni album

Ima dogovorene koncerte kojima promovira zadnji CD 'Duga je noć'. Paralelno s izlaskom albuma snimio je u Jastrebarskom spot za naslovnu pjesmu 'Duga je noć'. Rajko Dujmić (63) je prije pet godina napisao glazbu za tu pjesmu i tad rekao Stavrosu: 'Sad nije zanimljiva, ali će za pet godina biti prava bomba'. 

KOLEKCIONAR Stavros: Skupljam narukvice s hodočašća jer produhovljuju
Komentari (89)
  • Lik izgleda kao mumija , kao preparirani lovački trofej . Nije ni čudo da ga se psi plaše !

    4. 5. 2018,   11:16
  • Nije njega preplašio pas nego je on preplašio psa.Nedaj se Staki,ostani psina!:)

    4. 5. 2018,   10:56
  • Kao avet . Da se čovjek uplaši.

    4. 5. 2018,   10:43