Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Je li Luce hrvatska Adele? Mi smo se uvjerili da može biti...

None Foto: 24sata Video 7

Mlada Zagrepčanka (27) diplomirala je vinarstvo, no ljubav prema vinu znatno je slabija od one prema pjevanju. To je dokazala prošlogodišnjim singlom "Možda mi"

Uskoro izlazi i njen EP album s pet pjesama, pod nazivom "U bojama", a Luce ga opisuje kao skup osobnih priča i putovanja spojen u prekrasnu paletu emocija. Na pjesmama je surađivala s asevima struke, poput Ines Prajo, Vinkom Ergotićem, Aljošom Šerićem, Markom Markovčićem i Zvonimirom Dusperom - Dusom.

POGLEDAJTE VIDEO: S ovakvim glasom tek će doživjeti vrhunac

Talentiranu pjevačicu već su pohvalili mediji poput Rolling Stonesa, Sound Reporta, Glasa Slavonije i HR Splita, pritom je nazivajući jednom od najljepših ženskih vokala današnje mlađe generacije.

Službena promocija albuma "U bojama" održat će se 30.10. u Malom pogonu Tvornice kulture, a pjevačku podršku Luciji će dati još jedna talentirana mlada pjevačica Dina Rizvić.

Komentari (29)
  • Na stranu usporedbe, al' odličan glas ima!

    29. 10. 2015,   18:18
  • Bas ste bzvz povukli paralelu i kao stavili ? Adele je Adele.. ima cura ok glas i fora je i to je sve...Sretno Lucija i budi svoja upravo takva kakva jesi, slatki simpic :)

    29. 10. 2015,   18:36
  • ma da, adele je u panici da luce sa svojih 50 tisuća pregleda ne prestigne njen zadji singl koji ima oko 100 milijuna pregleda,

    29. 10. 2015,   18:43