Obavijesti

Show

Komentari 18

Je li moguće: Patrick Stewart vraća se u 'Zvjezdane staze'?

Je li moguće: Patrick Stewart vraća se u 'Zvjezdane staze'?
2

Riječi 'Make it so' zna vjerojatno svaki ljubitelj serijala 'Zvjezdane staze: Nova generacija'. A uskoro bismo ih mogli još jednom čuti u novim serijama

VIDEO

Dok je na malim ekranima trenutačno aktualna možda najgora serija iz franšize 'Zvjezdanih staza', najbolji kapetan mogao bi se vratiti još jednom u igru.

Jasno pričamo o kapetanu Jean-Luc Picardu, kojeg je glumio veličanstveni Patrick Stewart. Njegove riječi 'Make it so' zna svaki ljubitelj ovog serijala. No premda su te riječi sada samo uspomena koju možemo čuti jedino u reprizama, uskoro bismo ih mogli ponovno čuti u novim serijama.

24sata

Sve je stavljeno u akciju jednom kada su tzv. showrunneri serije 'Star Trek Discovery' nenadano dobili otkaz, da bi ih zamijenio sveprisutni Alex Kurtzman. CBS Television Studios i Kurtzman su sklopili dogovor po kojem Kurtzman nastavlja raditi na 'Zvjezdanim stazama' još pet godina.

'Sicario 2': Neke misije trebaju ubojicu, ostale trebaju vojnika
'Sicario 2': Neke misije trebaju ubojicu, ostale trebaju vojnika

Osim zarade od pet milijuna godišnje, Kurtzman će imati i slobodu stvaranja novog materijala, pa je tako u planu nova serija, nova mini serija i još neimenovanog sadržaja. Upravo bi ta spomenuta serija mogla vratiti Stewarta u franšizu u ulozi Picarda, a Kurtzman je prema prvim navodima već vezan za projekt.

Sam Stewart donekle je potvrdio svojom izjavom da će možda biti upleten u tu seriju.

Doduše, moguća je i ona varijanta događaja koja je i dalje simpatična, ali ne toliko, a ta je da se Stewart vraća u 'Staze', no u nekoj drugoj ulozi, ne onoj kapetana Picarda. Iako to ne bi bilo toliko dobro poput povratka Picarda u Enterprise, i dalje bi bila odlična vijest.

VIDI OVO: Poznati reper XXXTentacion ipak nije mrtav?

A sam Kurtzman je scenarist iza posljednjeg filma 'Zvjezdanih staza' kao i iza smrtno loše 'Mumije' s Tomom Cruiseom. Producirao je nekoliko kilavih filmova poput oba 'Majstora iluzije' te 'Enderove igre' i 'Nevjerojatnog Spider-Mana 2'. Osim što je radio na 'Star Trek: Discovery', bavio se i serijama 'Alias', 'Fringe', 'Sleepy Hollow' te 'Scorpion'.

Premda mu je karijera izvana gledano upitno kvalitetna, veliki studiji vjeruju u njega. Nadajmo se da će ta vjera biti opravdana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode