Obavijesti

Show

Komentari 27

Jedna fina erotika: Ivana Marić pobijedila je kao C. Aguilera

Jedna fina erotika: Ivana Marić pobijedila je kao C. Aguilera
19

Đuro je Ivani rekao kako bi njezin nastup mogao biti škola današnjim ljubiteljima estradne pseudoerotike. Sandra je pak mislila da nije uživala u ulozi zavodnice

VIDEO

Svoj nastup kao Christina Aguilera, Ivana Marić zasigurno će pamtiti jer joj je upravo on donio prvu pobjedu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.  Dok je Tomo in der  Mühlen bio fasciniran njezinim glasom, Đuro se osvrnuo na Ivanin senzualan nastup: 'To je stvarno bio jedan krasan nastup, jedna fina erotika koja bi mogla biti škola današnjim ljubiteljima estradne pseudoerotike!' 

- Na moment se vidjelo da baš nisi onako skroz u toj zavodničkoj seksepilnosti uživala, ali si dala sve od sebe. Ja se čudim drugoj stvari, što ti imaš u tim glasnicama, pa ti se nimalo ne štediš - komentirala je Sandra.

Nova TV

Nova TV će u Ivanino ime donirati 10 tisuća kuna udruzi 'Veliko srce malom srcu'.

S eurovizijskom pjesmom iz 1986. godine, Maja Posavec je zauzela drugo mjesto na ljestvici. Otpjevavši hit 'Željo moja' Doris Dragović, oduševila je žiri svojom vokalnom transformacijom. Đuro je komentirao kako ga svaki put sve više vokalno iznenađuje.

Nova TV

- Fantastično koliko studiozno prilaziš svakoj ulozi. Čuje se tvoja kvaliteta glasa upravo na ovakvim pjesmama. Svaka čast - poručio joj je Tomo, a Sandra je dodala: 'Ti si još uvijek u filmu Doris. Vrlo damski, toliko decentno vladaš. Kad si krenula pjevati i Minea i ja smo se naježile.“

Transformacija iz balerine iz prošle emisije u rokera Alice Coopera, za Sašu Lozara nije bio niti malo lagan zadatak, no on ga je ovoga puta besprijekorno odradio te zauzeo treće mjesto. Minea, koja je ovoga puta bila u funkciji žirija izjavila je kako ni po čemu ne može skužiti tko se krije ispod maske. Tomo je zaključio kako je ovo jedna od najboljih maski do sada.

Nova TV

- Fascinantna je ta tvoja transformacija, stvarno ne mogu vjerovati. Fascinira me to kako si čvrsto držao lik cijelo vrijeme, bez jednog trenutka odustajanja od lika - rekao je Đuro.

I Maja Šuput nastupila je s eurovizijskim hitom predstavljajući grupu Srebrna krila s pjesmom 'Mangup'. 

- Maja, tvoj osmjeh, ti nepravilni zubići, ta energija, ta fudbalerka, tvoja vrckava energija, mislim, hvala ti što si me vratila u osmi razred osnovne škole - poručila joj je Sandra. 

Nova TV

Đuro je komentirao kako će poludjeti od energije osamdesetih. 

- Ona je showmen i to svi znamo. Gdje god dođe napravi dernek, lom i to je napravila danas ovdje. Ja uopće nisam u nju sumnjala. Ali Majo, gdje ti je kraj? Kad ćeš ti stati iznenađivati ljude - pitala ju je Minea. 

Renata Sabljak oduševila je žiri nastupivši kao legendarna grupa Europe. Sandra je kazala kako je ovo za nju nova Renata i pohvalila njezin nastup, a Minea je komentirala: 'Ja otkad znam za Renatu Sabljak, ja se divim njezinom liku i djelu i svemu što to u tom malom tijelu postoji. Stvarno ti skidam kapu.'

Nova TV

Ne samo da je oduševio žiri i publiku u studiju i pred malim ekranima u ulozi tamnopute pjevačice grupe Tehnotronic, već je Dušan Bućan dobio i zavidan broj glasova žirija. 

Nova TV

- Definitivno ti je to leglo, energija, pjevanje, sve fantastično - komentirao je Tomo, a Đuro je dodao da je bio krasan nastup pun energije.

Iako je žiri i publiku nasmijao do suza, Luka Bulić kao Severina, po broju glasova završio je na predzadnjem mjestu. 

Nova TV

- Zbunjenost i dalje traje, ali neovisno o tome fantastičan si zabavljač. Uopće nije važan ni izgled ni pjevanje, zabavljač si pravi i to si sto posto pogodio - komentirao je Tomo.

Pobjedu iz prošle epizode Ivan Šarić nije uspio obraniti te se ovoga puta kao kralj Elvis Presley našao na začelju. 

- Izgled je Elvisa iz prve faze, a ponašanje Elvisa iz druge faze. Ali bilo je beskrajno zabavno gledati - komentirao je Đuro, a Sandra je zaključila da joj je nastup malo vukao na parodiju.

Nova TV

Sljedeća epizoda donijet će nove izazove za naše natjecatelje. Ivan Šarić bit će Tomislav Ivčić, Maja Šuput Džo Maračić Maki, Ivana Marić će biti Pink, a Maja Posavec slavni reper Eminem. Luka Bulić nastupit će kao Gracia, Saša Lozar kao grupa Eurythmics, a Renata Sabljak kao The Supremes. 

U ponedjeljak tiskano izdanje 24sata donosi TOP listu honorara reality zvijezda. Saznajte tko zarađuje 700, a tko više od 120.000 kuna za život pred kamerama...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život