Obavijesti

Show

Komentari 15

'Jedva čekamo da vidite kakve su naše vokalne sposobnosti...'

'Jedva čekamo da vidite kakve su naše vokalne sposobnosti...'
8

Natjecatelji su uzbuđeni uoči prve epizode showa ‘Zvijezde pjevaju’. Naporno vježbaju i pripremaju se kako bi gledateljima omogućili pravi spektakl. U prvoj epizodi nema ispadanja

VIDEO

Nakon petogodišnje stanke na male ekrane vraća se popularan show 'Zvijezde pjevaju'. Riječ je o BBC-jevu formatu u kojemu pjevači 'uče' poznate osobe, zvijezde, nastupati i pjevati.

Gledatelji će emisiju moći pratiti od 2. ožujka na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije u terminu od 20 sati. U osmoj sezoni pjevat će osam natjecateljskih parova.

'Zvijezde pjevaju' vraća se na ekrane nakon 5 godina stanke
'Zvijezde pjevaju' vraća se na ekrane nakon 5 godina stanke

- Krećemo sa ‘Zvijezde pjevaju’, prošlo je pet godina, osam je epizoda, osam parova, u prvoj emisiji nema ispadanja, da se malo aklimatiziramo, riješimo treme, a onda od druge kreće ispadanje pa sve do osme, kad imamo dva para u finalu - istaknuo je Mario Sedmak (60), HRT-ov urednik Zabavnog programa. Otkrio je i da o ostanku parova o emisiji odlučuje žiri, ali i publika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imamo novi, atraktivan žiri, nadam se da će vam se svidjeti, u njemu sjede Miroslav Škoro (56), Danijela Martinović (47), Mirela Priselac Remi (39) i Valentina Fijačko (42) - rekla je urednica emisije Uršula Tolj (45).

Nekoć su tamo sjedili Husein Hasanefendić Hus, Ksenija Erker, Martina Tomčić i Rajko Dujmić. Voditeljski dvojac je ostao isti kao i prethodnih sezona pa će tako publiku opet uveseljavati Barbara Kolar (48) i Duško Ćurlić (51).

Prvi put u showu pojavit će se i internacionalna zvijezda. Riječ je o američkoj novinarki Ashley Colburn zaljubljenoj u Hrvatsku. Ona je dvostruka dobitnica Emmyja, televizijska producentica i voditeljica te jedna od predanih ambasadorica hrvatskog turizma. Njezin partner je pjevač Bojan Jambrošić (33), koji je prvi put mentor u showu.

Naše najveće estradne zvijezde pjevaju za čakovečke njuškice
Naše najveće estradne zvijezde pjevaju za čakovečke njuškice

Bojan je nedavno otvorio Doru, natjecanje za pjesmu Eurovizije, a sad će glasovne sposobnosti pokazati i u ovom showu.

- Mislim da će nam dobro ići, morat ćemo malo poraditi na hrvatskom jeziku - našalio se Jambrošić, koji je zadovoljan partnericom, a nadovezala se i Ashley.

- Bila sam na Dori u Opatiji, bilo je fantastično, sviđa mi se pjevati, veselim se nastupu - rekla je.

Osim njih, pjevat će i parovi Goran Bošković i Ella Dvornik, Dino Jelusić i Tara Thaller, Pero Galić i Katarina Strahinić, Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral, Jelena Radan i Borko Perić, Žanamari Perčić i Frano Ridjan, Antonija Šerić i Krešimir Macan. Na HRT-ovoj presici i predstavljanju kandidata nije se pojavila Ella Dvornik (28).

Zvijezde pjevaju: Petra nije samo seksi, nego i dobro pjeva
Zvijezde pjevaju: Petra nije samo seksi, nego i dobro pjeva

Ova influencerica i blogerica nedavno se udala za dugogodišnjeg partnera Charlesa Pearcea (41), s kojim ima kćer Balie Dee. Uz pomalo već zaboravljenu glazbenu karijeru, Ella danas često putuje i piše lifestyle blog. Njezin partner u showu bit će Goran Bošković, frontman grupe Fluentes.

Nekad preslatki i talentirani dječak Dino Jelusić (26), koji je osvojio Europu pjesmom “Ti si moja prva ljubav”, danas gradi zavidnu glazbenu karijeru. Zvuči i izgleda kao rock zvijezda, a gledatelji će se uskoro moći u to uvjeriti u emisiji “Zvijezde pjevaju”. Njegova partnerica je Tara Thaller (21), glumica i zvijezda HBO-ove serije 'Uspjeh'.

Pero Galić (49) iz Opće opasnosti također će se okušati u ovom showu, a partnerica mu je Katarina Strahinić (26), kazališna, filmska i televizijska glumica. R&B pjevačica Ivana Kindl (41) i vlasnica nekoliko Porina udružit će snage s Krešimirom Sučevićem, lovcem HRT-ove “Potjere” i poznatim “kvizašem” te pokušati doći do finala showa.

'Zvijezde pjevaju': Filip Juričić odustao, mijenja ga Ivica Pucar
'Zvijezde pjevaju': Filip Juričić odustao, mijenja ga Ivica Pucar

- Vidim da je jako velika konkurencija, dva Krešimira u finalu. Statistički, ja sam jako zadovoljan, uvježbavamo se, uvijek idem na najvišu ponudu - zaključio je Krešimir Sučević. Pjevačica portugalskog fada Jelena Radan (44) iznimno se veseli početku emisije, a njezin partner je Borko Perić (38), kazališni i filmski glumac.

- Bili smo protivnici u ‘drugom showu, ‘Maestru’, došli smo do finala, i ja sam išao dalje - rekao je Perić. Složila se kako su oboje sretni zbog odluke uredništva s Prisavlja.

- Obožavam ljude koji su duhoviti, nadam se da to neće utjecati na njegovu spremnost i angažiranost, mislim da je ambiciozan, volim ovu televiziju i nadam se da ćemo mi biti dio nečega što će biti stvarno dobar sadržaj - ispričala je. Žanamari Perčić, pop pjevačica i kantautorica, pobijedila je u TV showu “Hrvatski idol” 2004., a sad će pokušati osvojiti i ovo natjecanje. Partner će joj biti HRT-ov novinar i voditelj Frano Ridjan.

'Zvijezde pjevaju': Fodor želi u operu, Ana ne pjeva bez muža
'Zvijezde pjevaju': Fodor želi u operu, Ana ne pjeva bez muža

S obzirom na to da se Žanamari nije pojavila na službenom predstavljanju kandidata, Frano je došao s kartonskom verzijom Žanamari, spremno pozirao i nasmijao okupljene. Splićanka Antonia Matković Tonka (29) javnosti je poznata kao pjevačica grupe Pavel, a sad će s kolegom PR-ovcem Krešimirom Macanom pokušati pobijediti u ‘Zvijezdama’.

- Morate znati da Tonka izgleda super opušteno, veljača je, a rekli su joj da je dobila macana u vreći, a što rade macani u veljači? Zavijaju - zaključio je Krešimir Macan.

Antonia Šerić, pak, odgovorila mu je da je bila sretna što su ih spojili.

- Veselo je na probama i svakodnevno vježbamo, od 8 pa do 22 sata. Vjerujem u nas, finale nam je minimum - kaže Šerić. U prvoj emisiji parovi pjevaju ili pop ili baladu, a u drugoj će se okušati u soulu, odnosno swingu.

DRAMATIČNO NAPUSTILA 'LJUBAV JE NA SELU': Ana Paula prije odlaska iz showa nije se sramila ničega

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje