Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jelena Karleuša je komentirala stil političara: 'Kolinda je seksi'

None Foto: Screenshot/Privatni album 4

Pjevačica je poznata po kontroverznim izjavama i voli istupati kad je riječ o političarima, a ovaj put odlučila je komentirati njihov stil. Posebno je oduševljena Kolindinom pojavom koja je za nju 'baš seksi'

Srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (40) gostovala je u emisiji 'Večernji studio' na programu N1 i komentirala modne stilove političara u regiji. I dok joj se Aleksandar Vučić (48) baš i ne sviđa, stil naše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović (50) itekako joj se sviđa. Kako kaže, misli da je Kolinda lijepa i seksi.

- Ima nešto u njoj što je neopisivo privlačno. Ženama poput nje nije bitno što obuku - rekla je Karleuša. 

Kad ju je voditeljica u studiju pitala za predsjednika Milorada Dodika (59), Karleuša nije imala komplimenata.

- Pazi, on meni toliko ide na nerve, da ga Tom Ford obuče ja bih mu našla zamjerku - rekla je.

100th anniversary commemoration of the Armistice, in Paris | Autor: REINHARD KRAUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: REINHARD KRAUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Karleuša je i prije na Twitteru objavljivala statuse o Kolindi i nekoliko je puta javno podržala, pogotovo ljetos kad je nastupala u Makarskoj. 

Sutra ulazimo u sezonu Strijelca: Kakve promjene drugi znakovi zodijaka mogu očekivati u tom razdoblju?

Komentari (55)
  • Karleusa je iskrena i zavrazliku od mnogih nije ljubom i bole... prema Hrvatima...rekla je da navija za nas a sada hvali izgled pred..svaka cast!!

    21. 11. 2018,   06:36
  • Kaže Karleuša "lijepa i seksi"! Tako je kolindra i dobila izbore, mnogi su za nju glasali samo zato što lijepo izgleda i ima "lijepe" riječi i govori "u rukavicama" pa moćnici nisu puno trebali namještati izbore! tuzman, mesić, josipović, kolindra... sve to isto "iznutra"

    21. 11. 2018,   00:19
  • Za Duduka je dobro rekla.

    21. 11. 2018,   09:14